Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
cred ca sunt prinsi in ultimul wekend. baietii stie sa prinda pestecristian teodorescu scrie:Deja suna a reclama.Sunt tot tenii aia de acum cateva zile?
Buna ziua! Aș vrea să mă înscriu și eu la Cercul de prins pește! Cu cine pot lua legătura? Sunt dornic să învaț.M-am nascut talent și nu vreau să mor speranță! Aș vrea totuși la clasa profesorului Dragoș Demetrian. Vă mulțumesc din suflet!dragos2710 scrie:cred ca sunt prinsi in ultimul wekend. baietii stie sa prinda pestecristian teodorescu scrie:Deja suna a reclama.Sunt tot tenii aia de acum cateva zile?nu mai fiti invidiosi
invatati si voi
din pacate la clasa mea locurile s-au ocupat. incearca la baietii de mai susMarius Georgescu scrie:Buna ziua! Aș vrea să mă înscriu și eu la Cercul de prins pește! Cu cine pot lua legătura? Sunt dornic să învaț.M-am nascut talent și nu vreau să mor speranță! Aș vrea totuși la clasa profesorului Dragoș Demetrian. Vă mulțumesc din suflet!dragos2710 scrie:cred ca sunt prinsi in ultimul wekend. baietii stie sa prinda pestecristian teodorescu scrie:Deja suna a reclama.Sunt tot tenii aia de acum cateva zile?nu mai fiti invidiosi
invatati si voi