FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
dragos2710

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de dragos2710 »

ati priceput domnul georgescu?asta este unul din secrete. trebuie sa dai o bere pentru domnul codrut .practica pe balta se face. :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

ScorleanuAlin
Puncte: 0

Mesaj de ScorleanuAlin »

Frumosi ciortanasi, bravo, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!
CS Oltenia Fishing

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

multa invidie....aline!!sau ai ramas setat pe pestii de la tancabesti? multi pescari din tara s-ar pupa si in popou sa aiba o balta ca asta!!

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

narcis_teodor scrie:multa invidie....aline!!sau ai ramas setat pe pestii de la tancabesti? multi pescari din tara s-ar pupa si in popou sa aiba o balta ca asta!!
:lol: :lol: :lol: :lol: OK, vointa poporului e sfanta asa ca ''pupaturi maxime sa fie'' pentru ca in Oltenia este o asemenea balta. :lol: :lol: :lol:
Atentie, cand am zi ''bravo bravo'' m-am adresat CRAPILOR insa se pare ca nu prea ai sesizat subtilitatea. Si daca nici prietenul meu, Codrutz, nu este un ''ciortanas'' frumusel..... :P
CS Oltenia Fishing

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

o intorci ca la Ploiesti, se vede ca ai fost in zona!!

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

:mrgreen:
CS Oltenia Fishing

tavii30

Mesaj de tavii30 »

Cristi, nu stiam ca ai nevoie de fotomodele pentru a prezenta frumusetea pestilor din Fantanele. :lol: :lol: :lol: Cred ca te taxeaza scump ca a lucrat pentru Botezatu. :lol: :lol: :lol:
Octavian Ciolofan
CS Oltenia Fishing - Craiova

Adrian P

Mesaj de Adrian P »

Ceva noutati dupa acest weekend? Mai stie cineva ceva despre Fantanele?
Din toate povestile pescaro-vanatoresti, una singura este adevarata: braconajul!!!

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

Adrian P scrie:Ceva noutati dupa acest weekend? Mai stie cineva ceva despre Fantanele?
Cică ar muta Fantanele.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Stefan Turcu

Mesaj de Stefan Turcu »

Adrian P scrie:Ceva noutati dupa acest weekend? Mai stie cineva ceva despre Fantanele?
Am fost eu in weekend acolo....sambata mai exact....3 pescari am fost in echipa....toti cu cate 2 feedere si cu cate un picker....Dezastru total....in 12 ore de pescuit.....5 carasi si o platica....Apa era in scadere....usor si constant....si ceea ce ne-a surprins era ca pestele sarea foarte mult pe mijloc si in apropierea malului aproape deloc....Sa nu vorbesc vreo tampenie....dar parerea celor cu care am fost dar si a mea este ca administratorii au momit pestele in larg destul de mult....ca sa il ia mai usor cand va incepe pescuitul industrial....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”