FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
codrut floricel

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de codrut floricel »

Stefan Turcu scrie:
Adrian P scrie:Ceva noutati dupa acest weekend? Mai stie cineva ceva despre Fantanele?
Am fost eu in weekend acolo....sambata mai exact....3 pescari am fost in echipa....toti cu cate 2 feedere si cu cate un picker....Dezastru total....in 12 ore de pescuit.....5 carasi si o platica....Apa era in scadere....usor si constant....si ceea ce ne-a surprins era ca pestele sarea foarte mult pe mijloc si in apropierea malului aproape deloc....Sa nu vorbesc vreo tampenie....dar parerea celor cu care am fost dar si a mea este ca administratorii au momit pestele in larg destul de mult....ca sa il ia mai usor cand va incepe pescuitul industrial....
o mare tampenie :shock: :shock: :shock:
ian aceeasi sambata am prins un romanesc de 7 kg si un ten la vreo 6kg si 4-5 ciortani intre 2-3 kg, iar partenerul meu 2 teni aprox 6 kg buc si tot asa; cativa ciortani :!: :!:

Iar in legatura cu momitul pestelui in larg este o aberatie :!: :!:
o sa revenim cu pozele din acest weekend :wink:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

cristid
Puncte: 0

Mesaj de cristid »

Codrut la pescuit :shock:
Fişiere ataşate
8190 1.jpg
8190 1.jpg (210.56 KiB) Vizualizat de 772 ori
8191 1.jpg
8191 1.jpg (189.38 KiB) Vizualizat de 772 ori
8193 1.jpg
8193 1.jpg (196.63 KiB) Vizualizat de 772 ori

cristid

Mesaj de cristid »

Fanii lui RIPOSTA :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
8195 1.jpg
8195 1.jpg (191.55 KiB) Vizualizat de 766 ori
8194 1.jpg
8194 1.jpg (195.64 KiB) Vizualizat de 766 ori

cristid

Mesaj de cristid »

Pestii se intorc in mediul lor,cu lacrimi in ochi ca se despart de simpaticul RIPOSTA :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
8198 1.jpg
8198 1.jpg (136.41 KiB) Vizualizat de 761 ori
8200 1.jpg
8200 1.jpg (125.17 KiB) Vizualizat de 761 ori
8199 1.jpg
8199 1.jpg (145.08 KiB) Vizualizat de 761 ori

codrut floricel

VORBA DULCE MULT ADUCE :!: :lol: :lol: :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

codrut floricel

:lol:
Fişiere ataşate
8198 1.jpg
8198 1.jpg (72.52 KiB) Vizualizat de 711 ori
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

codrut floricel scrie:
Stefan Turcu scrie:
Adrian P scrie:Ceva noutati dupa acest weekend? Mai stie cineva ceva despre Fantanele?
Am fost eu in weekend acolo....sambata mai exact....3 pescari am fost in echipa....toti cu cate 2 feedere si cu cate un picker....Dezastru total....in 12 ore de pescuit.....5 carasi si o platica....Apa era in scadere....usor si constant....si ceea ce ne-a surprins era ca pestele sarea foarte mult pe mijloc si in apropierea malului aproape deloc....Sa nu vorbesc vreo tampenie....dar parerea celor cu care am fost dar si a mea este ca administratorii au momit pestele in larg destul de mult....ca sa il ia mai usor cand va incepe pescuitul industrial....
ian aceeasi sambata am prins un romanesc de 7 kg si un ten la vreo 6kg si 4-5 ciortani intre 2-3 kg, iar partenerul meu 2 teni aprox 6 kg buc si tot asa; cativa ciortani :!: :!:

Frumusete, ceva poze cu ''navomodelul'' nu ai? Oamenii aia vorbeau de un pescuit normal, din mana si in plus au remarcat foarte bine ca pestele este departe. Singurul lucru la care s-au inselat este ca administratia lacului ar hrani pestele departe cand de fapt de aceasta operatiune s-au ocupat in tot timpul acestui an, zeci de binevoitorii care au transportat in apa sute de ''barje'' cu porumb uscat.
De specificat ca am fost martor la o parte din capturile prezentate mai sus, iar pestii care au beneficiat de sedinta foto sunt prinsi pescuind plantat, cu BARCUTA.
Scuze Codrutzule dar era nevoie de aceasta completare. :wink:
CS Oltenia Fishing

Stefan Turcu

Mesaj de Stefan Turcu »

codrut floricel scrie:
Stefan Turcu scrie:

Imi cer scuze ca am aberat si ca am vorbit tampenii in fata dumneavoastra D-le Codrut....
Din cate va cunosc eu asa....din auzite si de pe la magazinele de pescuit....stiu ca sunteti un profesionist....Probabil aveti mai multe ore de pescuit in regim de concurs....unde dati ori totul ori nimic....fata de cat am eu de stat pe balta toata viata mea....Nu cred ca as putea momentan sa imi compar experienta mea cu experientele Dvs.

DAR....eu mi-am exprimat o parere format pe malul "Ciutura" alaturi de cativa pescari destul de experimentati....care bineinteles practica un pescuit de placere din mana cu lanseta feeder....si nu plantat....care momim cu prastia....si nu cu spod-ul sau barcuta....care lansam in cele mai bune zile la maxim 100m....si nu la distante mai mari....asa cum procedati Dvs.

Eu unul personal va felicit pentru captura de sambata trecuta....dar din ce vad eu in poza....adica un cort....am impresia ca ati stat mai mult de 10 ore....exact atat am pescuit eu....ceea ce ma face sa ma gandesc ca un pescuit cu randament este unul de 24 de ore minim....Pai mi se pare normal sa veniti sa imi aratati ce ati prins Dvs sambata....cand aveati locul momit probabil de vineri....Mi se pare destul de normal sa prinzi in conditiile astea....

codrut floricel

Plantam la cca 100 m, ca sa pot sa arunc si din mana, si dl scorleanu stie asta dar asa ma musca el mereu.
da am stat 2 zile, si intradevar weekendul asta a mancat mai slab decat cel trecut, dar asta e pescuitul la crap :cry: :cry:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

codrut floricel

ScorleanuAlin scrie: Frumusete, ceva poze cu ''navomodelul'' nu ai? Oamenii aia vorbeau de un pescuit normal, din mana si in plus au remarcat foarte bine ca pestele este departe. Singurul lucru la care s-au inselat este ca administratia lacului ar hrani pestele departe cand de fapt de aceasta operatiune s-au ocupat in tot timpul acestui an, zeci de binevoitorii care au transportat in apa sute de ''barje'' cu porumb uscat.
De specificat ca am fost martor la o parte din capturile prezentate mai sus, iar pestii care au beneficiat de sedinta foto sunt prinsi pescuind plantat, cu BARCUTA.
Scuze Codrutzule dar era nevoie de aceasta completare. :wink:
este f aproape ,trebuie doar sa-i soptesti :idea: :lol: :lol: :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”