FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Stefan Turcu
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de Stefan Turcu »

codrut floricel scrie:Plantam la cca 100 m, ca sa pot sa arunc si din mana, si dl scorleanu stie asta dar asa ma musca el mereu.
da am stat 2 zile, si intradevar weekendul asta a mancat mai slab decat cel trecut, dar asta e pescuitul la crap :cry: :cry:

Asa este domne....chiar a mancat slab pana si carasul....crede-ti-ma pe cuvant ca am avut anul asta niste partide destul de bune....unde am prins pesti multi....bine nu mari asa ca ai Dvs....dar eu pescuind cu feedere ma incanta si cei mici si cei mari....dar va spun....nici carasul sa nu manance....este incredibil asa ceva....Si imi venea sa inebunesc cand ii vedem sarind in mijlocul apei....si bucati frumoase domne....nu prichindei....Si va spun....mi-am momit un loc in larg la vreo 80 de metri....consider ca am folosit si o momeala adecvata stilului....nimic....nu a vrut el si cu asta basta....Si de asta am zis....domne ce se intampla....sare numai in larg...pe linia de mijloc cu aproximatie....apa scade usor dar sigur....si deaceea am tras concluzia....mai toti care eram la pescuit acolo....ca pestele este momit in larg....caci incepe pescuitul industrial....si ca sa le fie mai usor....l-au momit undeva pe mijloc....Acum ca am gandit rau....sau chiar asa a fost....asta e....nu mai are rost sa dezgropam mortii....o sa vina ea si o alta zi....buna....:)

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

Codruleeee nu-i mai invata toti dracii ca Alin la Tancabesti a stat numai pe sub ponton bagat ... cica statea de vorba cu pestii.

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

vezi ...
Fişiere ataşate
100_8383.jpg
100_8383.jpg (177.82 KiB) Vizualizat de 1036 ori

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

Codrutz a facut asa cum scrie- zic eu.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

codrut floricel scrie:Plantam la cca 100 m, ca sa pot sa arunc si din mana, si dl scorleanu stie asta dar asa ma musca el mereu.
da am stat 2 zile, si intradevar weekendul asta a mancat mai slab decat cel trecut, dar asta e pescuitul la crap :cry: :cry:
Codrutzule, eu nu am zis ca tu pescuiai in mijlocul baltii, ci ca tu practicai un pescuit grupat, ajutat de barcuta de nadire. In plus afirmatia mea legata de mijlocul baltii face referire la faptul ca in acest an s-au carat sute de ''barje'' cu porumb care mai de care mai departe.
Fara suparare prietene, insa cand discutam de rezultate spectaculoase, de dresura crapilor din Fantanele in timp ce marea majoritate a pescarilor se plang de lipsa contactului direct cu mustaciosii este corect sa dam toate detaliile unei partide de succes.

PS. Doar 100m poti sa arunci? :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
CS Oltenia Fishing

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

am uitat pastilele de putut
ps : sa vii sa te invat limba
Dl Turcu ,pesc industrial tot aproape de mal se face . Niciodata in mijlocul baltii mai ales pe Fantanele
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Pacat, ''Piramidon'' are tot timpul o folie la el. :lol:
PS: deja am pus vinul la rece :wink:
CS Oltenia Fishing

Marius Georgescu

Baaaaaaa,voi vorbiti aici de pescuit industrial de parca ar pescui la strungurile din I.U.G. !!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Adrian P

Mesaj de Adrian P »

Dle Georgescu, va rog sa fiti serios pt a nu strica acest Topic. Fintinelele este o balta frumoasa care speram ca asa va ramane. Se vede mai sus ca pescarii adevarati stiu sa prinda peste. Dvs doar aveti postari, probabil ca aveti inclinatii mai mult spre ziaristica decat spre pescuit.
Din toate povestile pescaro-vanatoresti, una singura este adevarata: braconajul!!!

Marius Georgescu

Adrian P scrie:Dle Georgescu, va rog sa fiti serios pt a nu strica acest Topic. Fintinelele este o balta frumoasa care speram ca asa va ramane. Se vede mai sus ca pescarii adevarati stiu sa prinda peste. Dvs doar aveti postari, probabil ca aveti inclinatii mai mult spre ziaristica decat spre pescuit.
Da,ASA este vând ziare!Părerea mea este sa nu va luați de mine ca nu mă interesează nicio cearta cu nimeni si nici polemici.Fir întins!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”