codrut floricel scrie:Plantam la cca 100 m, ca sa pot sa arunc si din mana, si dl scorleanu stie asta dar asa ma musca el mereu.
da am stat 2 zile, si intradevar weekendul asta a mancat mai slab decat cel trecut, dar asta e pescuitul la crap![]()
Asa este domne....chiar a mancat slab pana si carasul....crede-ti-ma pe cuvant ca am avut anul asta niste partide destul de bune....unde am prins pesti multi....bine nu mari asa ca ai Dvs....dar eu pescuind cu feedere ma incanta si cei mici si cei mari....dar va spun....nici carasul sa nu manance....este incredibil asa ceva....Si imi venea sa inebunesc cand ii vedem sarind in mijlocul apei....si bucati frumoase domne....nu prichindei....Si va spun....mi-am momit un loc in larg la vreo 80 de metri....consider ca am folosit si o momeala adecvata stilului....nimic....nu a vrut el si cu asta basta....Si de asta am zis....domne ce se intampla....sare numai in larg...pe linia de mijloc cu aproximatie....apa scade usor dar sigur....si deaceea am tras concluzia....mai toti care eram la pescuit acolo....ca pestele este momit in larg....caci incepe pescuitul industrial....si ca sa le fie mai usor....l-au momit undeva pe mijloc....Acum ca am gandit rau....sau chiar asa a fost....asta e....nu mai are rost sa dezgropam mortii....o sa vina ea si o alta zi....buna....