Lao scrie:Din pacate trebuie sa refuz aceasta oferta generoasa...
Oricum daca pana la primavara nu se vand cu 600 lei, cand o incepe sezonul 2012
o sa cer 700 lei si cine stie ce mulinete sunt si vede in ce stare se afla cu siguranta
o sa le doreasca. Si daca nu se vand pana in 2012 in toamna, o sa mai pescuiesc cu ele
ca mie chiar imi plac aceste mulinete chiar daca este un model mai vechi.
Eu v-am oferit un pret ..............dar daca tot va plac asa de mult de ce vreti sa le dati?
P.S. Cred ca si anul 2013 tot cu ele o sa va prinda
FIRE INTINSE!
Am scris chiar in primul post de ce le vand, dar se pare ca tu de fapt nu esti interesat de ele, esti numai o clona care se plictiseste ca venit vremea rea si nu mai poate pescui. Este? Ca sa nu-mi spui tu mie ca te-ai inscris numai pt mulinetele mele sa imi faci o oferta de rahat. Daca te interesa cu adevarat mulinetele si te inscriai azi (dupa cum ai facut) imi cereai un nr de telefon sa discutam nu sa arunci o oferta la misto; fac pariu ca nici cei 400 lei nu ii ai in buzunar pt mulinete daca as fi acceptat. Logica e simpla pt multi dar pt tine nu prea.
Ce nu pot sa va halesc pe voi astia care va bagati aiurea ca musca un curu' calului pe la publicitate. Dar greseala e si a celui care a facut regulamentul forumului ca nu a precizat niste reguli stricte pt agaricii ca tine si sa dea putina mana libera moderatorilor. Se pare ca pana la urma acest forum promoveaza in continuare certurile, polemicile fara sfarsit si plictisiti ca tine, nicidecum ce se scria intrun topic de prin primavara cand se dorea altceva cu crapmania.
Lao scrie:Am scris chiar in primul post de ce le vand, dar se pare ca tu de fapt nu esti interesat de ele, esti numai o clona care se plictiseste c-a venit vremea rea si nu mai poate pescui. Este? Ca sa nu-mi spui tu mie ca te-ai inscris numai pt mulinetele mele sa imi faci o oferta de rahat. Daca te interesa cu adevarat mulinetele si te inscriai azi (dupa cum ai facut) imi cereai un nr de telefon sa discutam nu sa arunci o oferta la misto; fac pariu ca nici cei 400 lei nu ii ai in buzunar pt mulinete daca as fi acceptat. Logica e simpla pt multi dar pt tine nu prea.
Ce nu pot sa va halesc pe voi astia care va bagati aiurea ca musca un curu' calului pe la publicitate. Dar greseala e si a celui care a facut regulamentul forumului ca nu a precizat niste reguli stricte pt agaricii ca tine si sa dea putina mana libera moderatorilor. Se pare ca pana la urma acest forum promoveaza in continuare certurile, polemicile fara sfarsit si plictisiti ca tine, nicidecum ce se scria intrun topic de prin primavara cand se dorea altceva cu crapmania.
In primul rand invata sa scrii corect gramatical bisnitar mic ce esti,asta daca vrei sa-ti vinzi acaretele
M-am lamurit, esti un frustrat trist si chiar te rog sa-mi dovedesti ca sunt bisnitar mic, asa cum afirmi. Arata-mi mie anunturi de vanzare unde se dovedeste ca fac bisnita! De fapt nu ai cu ce sa contracarezi ce am scris mai sus si bati campii cu gratie.
Hai sictir si mars de pe threadul meu!!!
datorita limbajului neadecvat acest topic este inchis.
aveti dreptul sa mai deschideti alt topic pe acest subiect maine.
va multumesc pentru intelegere.