CURSURI DE PREGĂTIRE ȘI LICENȚIERE ARBITRI PENTRU PESCUIT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CURSURI DE PREGĂTIRE ȘI LICENȚIERE ARBITRI PENTRU PESCUI

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali, iar nu ai inteles. Nu am ajuns nicaieri, doar am realizat ca am fost "injectat" sa atac un om care nu mi-a facut nimic rau.......
Acum, cand face lucruri utile pescuitului, eu il laud si-l apreciez, iar tu dai cu pietre......
Concret, cand vei face si tu ceva util pescuitului (nu doar vorbe si postari pe forumuri) sa fi sigur ca o sa apreciez, nicidecum nu o sa te iau la misto. Sau sa te jignesc.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

CS SENZOR

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Da, asa sunt eu, mai greu de minte. Inteleg greu si uit repede. Merci!

Vladut, nici tu nu crezi ce scrii, dar ma rog, pentru tine e probabil un drum nou, o noua provocare. Calcand pe gat fostii prieteni :cry:

Si imi cer scuze, ca unu' ca mine, care n-a facut nimic pentru pescuit pana acum si nu te-a sustinut :wink: isi permite sa-ti atraga atentia.

Iti doresc mult succes si nu uita, cand ti-e greu, suna un prieten... daca ai pe cine sa suni...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Vladut,tu chiar crezi in proiectul d-lui Popescu? Crezi ca e realizabil? Intreb fara ironie sau rea credinta....
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@vali

Iti repet a treia oara, nu sunt pe nici-un drum nou, nu "calc pe nimeni pe gat" ca sa ma afirm si nici nu sunt genul de pupincurist..... Doar ca , te-am avertizat ca s-ar putea sa gresesti catalogand un om doar dupa niste postari....... Iar la sedinta Apcr poate vei vedea ca nu de pomana m-am agitat si avertizat atat despre combinatiile care se fac cu banii.Din pacate., s-ar putea sa fie prea tarziu !

PS Iar daca nici eu nu am prieteni..... :D ma faci sa rad......
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

bogdan b. scrie:Vladut,tu chiar crezi in proiectul d-lui Popescu? Crezi ca e realizabil? Intreb fara ironie sau rea credinta....
Bogdan, nea Popescu este un bun manager.Stie sa produca bani. Nu a declarat ca ar fi pescar, doreste chiar sa nu se implice in problemele legate strict de pescuit. De aceea, cauta oameni potriviti(cu rezultate si experienta in domeniu) ptr a conduce ramurile pescuitului : stationar, spinning, crap, casting, etc.

Este singurul care se zbate sa fac ceva ptr pescari(a se citi cluburi), doreste sa poata obtine din sponsorizari si surse proprii, banii necesari desfasurarii CN pe ramura de sport, astfel incat cluburile sa nu scoata un ban din buzunar ! Repet, nu doreste sa se implice in regulamente, organizare, etc...

Deci, da, cred in acest proiect. Si cred ca in curand i se vor alatura multi oameni de calitate, care pot pune umarul la realizarea proiectului. Oricum, sigur deciziile nu vor mai fi luate de un singur om ca in prezent.... :wink:
CS SENZOR

Bogdan Buzatu
Pescar de competitie

Mesaj de Bogdan Buzatu »

Am inteles... :wink:
Bogdan Buzatu
C.S. OLTENIA FISHING
Nume utilizator schimbat din bogdan b.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...Oricum, sigur deciziile nu vor mai fi luate de un singur om ca in prezent.... :wink:
Ha, asta-i tare, ma faci sa rad :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

FRPS a mai primit o cerere de afiliere si toate documentele necesare de la un Club de Pescuit Sportiv .
Incet ,incet in iarna asta se vor rezolva toate problemele si incepand cu Ianuarie 2012 pescarii de competitie din Romania [ care doresc ] isi vor putea desfasura activitatea si vor fi recunoscuti intern si international ca membrii ai Federatiei Romane de Pescuit Sportiv .

Domnul Vali Vesa te asteptam cu actele Clubului Ovidiu .
Avem nevoie de oameni cu experienta si pricepere cum sunteti dumneavoastra .
Prima mea participare la un concurs de pescuit a fost Cupa Romaniei - Hobaia 2005 care strangea lejer peste 50 de echipe si crea o atmosfera foarte frumoasa .Pacat ca anul acesta nu a mai avut loc . Pescarii zic ca a trecut atata timp si dumnevoastra nu ati mai postat o hartie promisa si garantata de dv ca ar exista !?

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Văm rog reveniti la subiect. Federația nu mai este un proiect, este un obiectiv realizat. S-a constituit cu acte în regulă, iar faptul că unii au tergiversat înscrierea în Registrul sportiv nu a făcut decât să întârzie punerea în aplicare a unui program coerent de organizare a pescuitului sportiv din România. Și acest lucru este depășit.
Vali Vesa,
Te asigur că acest obiectiv nu s-a făcut pentru ca ulterior unii să-mi ridice statuie. Adu-ți aminte de entuziasmul cu care v-ați angajat să constituiți federația în 2008. Te voi lămuri de ce acel proiect a fost un fiasco. În primul rând, cred că știi că am încercat acest lucru încă din 2008 prin transformarea FNPSR în structură sportivă. Acest lucru nu a fost posibil din punct de vedere legal și am abandonat proiectul.
Cei care au intuit primii pericolul iminent al apariției federației au fost cei de la AGVPSR, care prin Șelaru au dat dispoziție lui Vlădeanu să înființeze federația, citez: Ca să nu o facă Popescu înainte. Acest lucru a demarat și s-a blocat tot din cauza lui Șelaru, care văzând că am abandonat proiectul i-a interzis lui Vlădeanu să înregistreze federația. Deci eșecul constituirii federației are alte conotații decât cele enunțate pe diferite canale de comunicare. Cred că mare vină au toți cei care au participat la acest demers, întrucât federația se putea face și fără Vlădeanu.
Dacă greșesc (și nu cred că este cazul), Dl. Vlădeanu mă poate contrazice, deși cred că nu o va face.
Cât privește macularea imaginii mele, ar trebui să dea de gândit doar prin faptul că cei care o fac, mulți nu m-au văzut în viața lor. Nu mă deranjază atâta timp cât nu afectează funcționarea federației. Interesul acestora ar trebui privit doar analizând cu atenție și fără patimă de ce o fac. Afirm cu tărie că nu sunt decât interese materiale și nu de altă natură. Chestia cu contribuția la dezvoltarea pescuitului sportiv din România a fiecăruia dintre cei implicați este doar o abureală. Din punct de vedere organizatoric al pescuitului sportiv (în adevăratul sens al cuvântului) nu s-a făcut mare lucru.
Cât privește subiectul pentru care s-a deschis acest topic, acesta a fost un succes. Din 36 de înscriși la curs (desfășurat on line) 28 au trecut până acum testele.
Interesul este încurajator, având în vedere că deja s-a deschis lista pentru seria a doua. Per total în tot răul este și un bine. Tergiversarea acordării CIS-ului de către cei interesați, ne-a dat răgazul să punem la punct celelalte obligații ale federației (elaborarea regulamentelor, constituirea comisiilor, etc.)

PS Vali Vesa, nu sunt un om răzbunător și nu am contabilizat toate zoaiele cu care am fost blagostovit. Secretul reușitei acestei federații constă în faptul ca toată lumea să înțeleagă că aceasta este direcția dezvoltării pescuitului sportiv din România și fiecare să-și aducă contribuția la acest obiectiv. Restul sunt povești.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”