CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:Domnul Val

Se pare ca scrii doar ca nu ai ce face .
Eu am scris pentru ca nu inteleg de ce Andrei Vladeanu se opune cu atata vehementa infiintarii federatiei de pescuit pe care eu o consider singura entitate care poate aduna toate cluburile de pescuit sub aceeasi palarie .
Nu ma intereseaza cine va fi conducatorul acestei federatii ..........important este ca ea sa se infiinteze si sa functioneze pentru binele pescarilor ..........fiind singurul loc unde se poate impaca si capra si varza si unde se poate exprima liber oricare club....indiferent de apartenenta ...........sau neapartenenta la un grup sau altul .

Dl Oana , ca ne domnim de ceva vreme ....

eu nu am spus altceva decit ca nu APCR este problema Dvs sau a altcuiva . Ca Vladeanu se opune la Popoescu e treaba lui si pesemne are si motivatie . Federatia s-a infiintat deja , se pare . Problema este alta si pe matale te stiu om bazat si fara prea putine oua de curatat unuia sau altuia , te intreb sincer ... daca s-a infiintat si nu ne duce la CM , ce folos ???? Pentru ce Doamne iarta-ma s-a mai infiintat ??? Din punctul meu de vedere pescuitului intern poate sa-l conduca si Andrei Ionita ...important este cum ne ducem pe afara .....si cu cine ? Sub ce sistem . Unii promit , altii le au deja CLARE pe termen lung , ce dracu mai facem ?

Simpla dorinta a noastra , de fapt a Dvs , nu are loc pe linga legalitatea inscrierii le un CM . Cine o face ? Popescu ? Ma indoiesc ....pe termen scurt si mediu .
Si nu scriu pentru ca nu am ce face .... scriu pentru ca unii trebuie sa inteleaga in sfarsit ca avem un moment critic in pescuitul la crap din Romania . Dar cine pricepe e OK ...cine nu . crede ca nu am ce face .

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

oanavictor scrie:Sunt si eu curios cand a avut loc adunarea generala a apcr ca sa se ia hotararea de a ataca in instanta infiintarea federatiei de pescuit si mai ales care presedinti de cluburi din cadrul apcr au semnat ca nu sunt de acord cu infiintarea acestei federatii !!!!!!!!!!!
OARE AU FOST CONSULTATE CLUBURILE DIN CADRUL APCR SAU ESTE DOAR FRICA LUI VLADEANU DE A PIERDE CIOLANUL !!!!!!!!!!!

Este prima oara cand aud de asa ceva, nu numai ca nu am fost consultati, dar nu am fost nici macar informati !!!!!!!!!!! :oops:

Nu mai am ce adauga, e clar ca Apcr-ul a ajuns doar o jucarie in mana unui copil mare....

PS ptr cine nu intelege(sau nu stie) , organizarea CM va aduce organizatorului multe mii de euro...multe ! de aceea si bataia pe organizare...treaba cu onoarea este doar ptr naivi..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:

eu nu am spus altceva decit ca nu APCR este problema Dvs sau a altcuiva . Ca Vladeanu se opune la Popoescu e treaba lui si pesemne are si motivatie . Federatia s-a infiintat deja , se pare . Problema este alta si pe matale te stiu om bazat si fara prea putine oua de curatat unuia sau altuia , te intreb sincer ... daca s-a infiintat si nu ne duce la CM , ce folos ???? Pentru ce Doamne iarta-ma s-a mai infiintat ??? Din punctul meu de vedere pescuitului intern poate sa-l conduca si Andrei Ionita ...important este cum ne ducem pe afara .....si cu cine ? Sub ce sistem . Unii promit , altii le au deja CLARE pe termen lung , ce dracu mai facem ?

Simpla dorinta a noastra , de fapt a Dvs , nu are loc pe linga legalitatea inscrierii le un CM . Cine o face ? Popescu ? Ma indoiesc ....pe termen lung.
Si nu scriu pentru ca nu am ce face .... scriu pentru ca unii trebuie sa inteleaga in sfarsit ca avem un moment critic in pescuitul la crap din Romania . dar cine pricepe e OK ...cine nu crede ca nu am ce face .
Samanta discordiei la campionatul national a fost si va fi colectarea taxelor de participare de la cluburi pentru desfasurarea competitiei dar ..........si folosirea lor dupa bunul plac al unuia fara a fi obligat sa dea socoteala pentru sumele cheltuite .Singura data cand sau facut publice cheltuielile si incasarile a fost in 2009 si atunci sa dezvaluit ca dintr-un buget de 16.000 de euro sau furat 2500 iar totalul cheltuielilor pentru deplasarea la un campionat mondial cu absolut totul inclus [zbor cu avionul ,microbuz pentru bagaje ,cazare la hotel cu 3 mese incluse ..........etc ................nu au depasit 13.500 euro .
pai daca la o competitie care sa desfasurat la o distanta cu aproape 3000 km dus intors platind aproape 500 euro numai autostrada din franta bugetul a fost de 13.500 iar anul asta cred ca bugetul a depasit 30.000 euro fara sa am informatiile complete despre contributiile anumitor sponsori .........lasa-ma sa am indoieli privind corectitudinea celui care a avut banii pe mana .
Cat priveste participarea la campionatul mondial ...........ea trebuie acceptata asa cum prevede legea .
intrebarea topicului este ''CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT ''iar raspunsul se lasa asteptat ,iar intrebarea mea este ''MOTIVUL PENTRU CARE VLADEANU SE OPUNE PENTRU A DOUA OARA INFIINTARI ACESTEI ORGANIZATII A TUTUROR CLUBURILOR ''
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:
Val scrie:

Simpla dorinta a noastra , de fapt a Dvs , nu are loc pe linga legalitatea inscrierii le un CM . Cine o face ? Popescu ? Ma indoiesc ....pe termen lung.
Si nu scriu pentru ca nu am ce face .... scriu pentru ca unii trebuie sa inteleaga in sfarsit ca avem un moment critic in pescuitul la crap din Romania . dar cine pricepe e OK ...cine nu crede ca nu am ce face .
Samanta discordiei la campionatul national a fost si va fi colectarea taxelor de participare de la cluburi pentru desfasurarea competitiei dar ..........si folosirea lor dupa bunul plac al unuia fara a fi obligat sa dea socoteala pentru sumele cheltuite .Singura data cand sau facut publice cheltuielile si incasarile a fost in 2009 si atunci sa dezvaluit ca dintr-un buget de 16.000 de euro sau furat 2500 iar totalul cheltuielilor pentru deplasarea la un campionat mondial cu absolut totul inclus [zbor cu avionul ,microbuz pentru bagaje ,cazare la hotel cu 3 mese incluse ..........etc ................nu au depasit 13.500 euro .
pai daca la o competitie care sa desfasurat la o distanta cu aproape 3000 km dus intors platind aproape 500 euro numai autostrada din franta bugetul a fost de 13.500 iar anul asta cred ca bugetul a depasit 30.000 euro fara sa am informatiile complete despre contributiile anumitor sponsori .........lasa-ma sa am indoieli privind corectitudinea celui care a avut banii pe mana .
Cat priveste participarea la campionatul mondial ...........ea trebuie acceptata asa cum prevede legea .
intrebarea topicului este ''CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT ''iar raspunsul se lasa asteptat ,iar intrebarea mea este ''MOTIVUL PENTRU CARE VLADEANU SE OPUNE PENTRU A DOUA OARA INFIINTARI ACESTEI ORGANIZATII A TUTUROR CLUBURILOR ''

D-le Oana sau Nea Victore , ca nu mai stiu cum vrei sa-ti raspund ....

Nici eu nu sunt confortabil vizavi de viitorul decont al APCR .... din cu totul si totul alte motive decut cele expuse de Dvs . Pe mine unul m-a iritat o anumita aroganta ...si te rog sa ma crezi pe cuvint de onoare , ca nu am stiut bugetul nici inainte de Italia , nici dupa Italia si nici in ziua de astazi !! Nu dezvolt acum ce si cum am adus plus valoare bugetului si nici ce mai este de reglat financiar , fata de mine , pina la urma un simplu membru al lotului . Plus intrebari legate de buget cu care am fost pus la punct inainte .....de unul sau altul .
Te rog sa ma crezi pe cuvint ca daca voi simti cea mai mica ezitare la ceea ce se va expune public ( am refuzat clar participarea la sedinta APCR de reglare a bugetului ) - voi scrie . Aici sau pe blog-ul ala recomandat de Ionita Se pare ca usor - usor si Dvs vi se va recomanda acelasi canal de comunicare ..... :lol: .
Oamenii cinstiti , chiar daca vorbesc prea mult , nu mai au loc pe acest site .
Ultima oară modificat Mie Oct 12, 2011 21:56 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Raspunsul este simplu. Federatia va avea un presedinte ales democratic. Asa ca exhista riscul ca AV sa piarda puterea din mana...si restul avantajelor ! Ce nu este clar ? :roll:

PS Asta este si motivul ptr care acum 3 ani a stopat infiintarea federatiei, cand a realizat ca poate pierde scaunul de conducator......(am participat la discutii, nu sunt vorbe-n vant... :oops: :oops: :oops: )
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

mai Vlade ....

Federatia asta a lui Popescu nu este o varianta . In clipa de fata e un cal mort ...... nu va capata CIPS / FIPS niciodata . Stii bine ca nu te-a mintit niciodata !!!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val, tu nu sti multe....... Este pacat ca te-ai lasat folosit (si fizic si intelectual dar si...financiar !) ptr a crea o fabrica de bani de care numai pescarii nu se folosesc ! Un om ca Stanila nu trage nici apa la wc fara sa aiba ceva de castigat, cum crezi tu ca ar sta atata la conducerea Apcr fara sa aiba de castigat ? Cum crezi tu ca accepta sa fie umilit si batjocorit fara sa fie remunerat ptr asta ? :roll: Repet Val, nu sti multe si poate este mai bine. Stiu ca ai facut totul din suflet, deci nu stiu cat te afecteaza , dar este pacat ca intr-o asociatie de cluburi in care toti am crezut sa ajunga sa ia decizii unul singur fara sa se consulte cu presedintii de cluburi, adica cei care ar fi trebuit de drept sa ia deciziile ! :oops:

PS Candva o va avea..... Pana atunci poate linistita sa organizeze CN , este prevazut prin lege...
CS SENZOR

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Val scrie::lol: :lol: D-l Popescu

Se pare ca te descurci bine prin tribunalele interne si te felicit pentru pasiunea cu care ai vrut sa construiesti ceva . Nu vreau sa-ti tai aripile , dar zau ca la FIPS - CIPS , nu exista alta varianta decit AGVPS . Iar daca iar te legi de nu stiu ce articole din statute internationale , te inseli .
AGVPS are performanta , are VECHIMEA , are platile la zi , are istoric in structurile de conducere internationale , nu poate decit fi eventual suspendata sau mai rau atribuite pregorativele ei altei tari , samd , are tot ce vrei astfel incit o intitutie europeana sa se stearga la f..d cu hotaririle matale de la judecatoria locala Alba , samd . Astia de la FIPS nu prea cunosc unde vine Romania asta , daramite judecatoria d-tale !!!
@ Val

Daca tot ati facut, intr-o postare anterioara, o referire la ceva scris de subsemnatul, imi permit sa intervin cu cateva scurte precizari.

1. Autoritatea de a reprezenta international pescuitul de competitie a avut-o, o are si o va avea AGVPS. La FIPS-CIPS Federatia dlui Stefan Popescu poate avea doar statut de "anecdota". In consecinta, FIPS-CIPS va recunoaste doar participarile la competitiile internationale organizate de AGVPS, direct sau prin delegare in favoarea altei entitati.
In ultimii ani, a fost ales APCR.

2. Federatia poate organiza pe plan intern orice competitie vrea, dar fara relevanta internationala. Consecinte:
- nu poate inscrie loturi sau competitori individuali, sub drapelul national, in competitiile oficiale organizate sub egida FIPS-CIPS.
- nu va recunoaste competitiile internationale oficiale organizate sau tutelate in Romania de altcineva decat AGVPS, membru asociat unic si exclusiv, reprezentand Romania.

3. Organizarea unui Campionat National inseamna efort, cheltuiala, resurse, experienta si multe altele.
a) ce pescar sportiv la crap, spinning, fly etc isi va pune talentul, banii, timpul, sperantele etc la dispozitia dlui Stefan Popescu
b) ce patron de balta serios isi va pune la dispozitie facilitatile aceluiasi domn Stefan Popescu, stiind din istoria recenta ca omul este renumit pentru neonorarea obligatiilor economice si nu numai...
Oare "eroul de la Doripesco" nu se chema tot Stefan Popescu ? Nu-i cumva aceeasi persoana cu cel care scrie pe aici ?
c) ce vor zice sportivii care vor participa la competitiile dlui Stefan Popescu, vor castiga, dar la Campionatul Mondial vor merge castigatorii de Turneul National de crap, tutelat de AGVPS si agreat de forul international.

Ar mai fi si alte aspecte, dar sa ramanem la astea, deocamdata.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Raspunsul este simplu. Federatia va avea un presedinte ales democratic. Asa ca exhista riscul ca AV sa piarda puterea din mana...si restul avantajelor ! Ce nu este clar ? :roll:

PS Asta este si motivul ptr care acum 3 ani a stopat infiintarea federatiei, cand a realizat ca poate pierde scaunul de conducator......(am participat la discutii, nu sunt vorbe-n vant... :oops: :oops: :oops: )
nu ai participat la nicio sedinta in 2008, la tentativa de infiintare a federatiei

ca fapt divers, in actul constitutiv facut atunci subsemnatul ocupa functia de secretar general al federatiei, functie mai puternica decat cea de presedinte in foarte multe federatii.

te rog sa te rezumi la stanila, lasa-ma pe mine ca te bagi unde habar nu ai...
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Mai Vlade ,

nu stiu cum dracu se face ca eu se pare ca sunt pericolul nr 1 la AGVPS pentru toti , sunt sufletist la crap , este clar ca nu am incasat vreun leu ( sa zica cineva aici daca este altfel , basca am dat la greu ca sa fie bine ) , sunt OK cu unii pescari vechi ....si sunt cel mai ..... din orice topic . Unde gresesc eu ? Unde gresesti tu , ca proprietar al acestui site ?
O sa-mi fac un blog in scurta vreme in care sa scriu ... dar aasta e OK ? Chiar trebuie sa ne luam mortii pe site va sa existe trafic ? Ionita nici nu stie cine este un Johan Donald sau Mitch Smith si habar nu are de ce s-a facut poza aia , dar se leaga de ciorapii mei .. Pai daca asta e dialogul ... mai bine pe blog !
Tie iti convine AI TRAFIC ! Dar in locul tau eu a-si fi sters de mult contul lui Costel pe care scrie Dan Mecanicul . Atunci cind evidenta bate traficul ...... trebuie sa iei masuri si tu nu le-ai luat . Iti convine valva si sporvaiala de chivute ! Daca vrei DEX dupa chivute ... iti dau un link catre un pictor celebru ...
Ultima oară modificat Mie Oct 12, 2011 22:19 de către Val, modificat de 2 ori în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”