oanavictor scrie:Domnul Val
Se pare ca scrii doar ca nu ai ce face .
Eu am scris pentru ca nu inteleg de ce Andrei Vladeanu se opune cu atata vehementa infiintarii federatiei de pescuit pe care eu o consider singura entitate care poate aduna toate cluburile de pescuit sub aceeasi palarie .
Nu ma intereseaza cine va fi conducatorul acestei federatii ..........important este ca ea sa se infiinteze si sa functioneze pentru binele pescarilor ..........fiind singurul loc unde se poate impaca si capra si varza si unde se poate exprima liber oricare club....indiferent de apartenenta ...........sau neapartenenta la un grup sau altul .
Dl Oana , ca ne domnim de ceva vreme ....
eu nu am spus altceva decit ca nu APCR este problema Dvs sau a altcuiva . Ca Vladeanu se opune la Popoescu e treaba lui si pesemne are si motivatie . Federatia s-a infiintat deja , se pare . Problema este alta si pe matale te stiu om bazat si fara prea putine oua de curatat unuia sau altuia , te intreb sincer ... daca s-a infiintat si nu ne duce la CM , ce folos ???? Pentru ce Doamne iarta-ma s-a mai infiintat ??? Din punctul meu de vedere pescuitului intern poate sa-l conduca si Andrei Ionita ...important este cum ne ducem pe afara .....si cu cine ? Sub ce sistem . Unii promit , altii le au deja CLARE pe termen lung , ce dracu mai facem ?
Simpla dorinta a noastra , de fapt a Dvs , nu are loc pe linga legalitatea inscrierii le un CM . Cine o face ? Popescu ? Ma indoiesc ....pe termen scurt si mediu .
Si nu scriu pentru ca nu am ce face .... scriu pentru ca unii trebuie sa inteleaga in sfarsit ca avem un moment critic in pescuitul la crap din Romania . Dar cine pricepe e OK ...cine nu . crede ca nu am ce face .