Eu nu mai continui, imi ajunge. Am vb. si cu al treilea presedinte de club Apcr care tot acum a aflat ca Apcr se judeca cu federatia pe ciolanul numit CN !

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut,Vladut Mateianu scrie:@av
astept raspunsul la intrebarea mea de mai sus. te rog sa muti discutia unde vrei tu, o sa-ti raspund si la intrebarea ta, o sa-ti aduc aminte si ce castig avea apcr-ul pe an, si cine lua banii, si ce sume, etc (noroc ca inca mai exista batrana agenda, altfel iar ziceai ca sunt inventii...sau ca nu stiu ce vorbesc ptr ca sunt prost...)
de ce? eu zic sa nu te opresti.Vladut Mateianu scrie: Eu nu mai continui, imi ajunge.
Razvan Ulmeanu scrie:Vladut,Vladut Mateianu scrie:@av
astept raspunsul la intrebarea mea de mai sus. te rog sa muti discutia unde vrei tu, o sa-ti raspund si la intrebarea ta, o sa-ti aduc aminte si ce castig avea apcr-ul pe an, si cine lua banii, si ce sume, etc (noroc ca inca mai exista batrana agenda, altfel iar ziceai ca sunt inventii...sau ca nu stiu ce vorbesc ptr ca sunt prost...)
De ce nu detaliezi putin partea cu cine lua banii?
andrei vladeanu scrie:de ce? eu zic sa nu te opresti.Vladut Mateianu scrie: Eu nu mai continui, imi ajunge.
dai dovada de un mare caracter cand afirmi public ca ai o agenda in care notai banii pe care-i furam impreuna...
apropo, poate e si vreun tabel acolo in care semnam pt. sumele primite din fardelegi!
continua cu circul. e tot ceea ce ti-a mai ramas de facut in pescuitului crapului...
adica eu furam si tu notai in agenda??Vladut Mateianu scrie:Cand vorbesti despre furt, vorbeste te rog la singular..
iertare, stapane!Vladut Mateianu scrie:In discutiile cu tine nu poate fi vorba de caracter, nu sti tu ce-i ala.....probabil ca nici cainele care a muscat mana care l-a hranit nu a stiut, dar astea sunt alte discutii..
succes. dar ai grija sa nu te cureti singur...Vladut Mateianu scrie:pana atunci, din pacate ptr tine si sluga ta, m-am hotarat sa ajut si eu putin la "curatirea" carpfishingului si la extirparea "cancerului" care trebuie indepartat ! DEFINITIV.
Mare adevar Vladut, bravo. Oare, pe langa APCR si cine se bai bate pentru organizarea CN (CN si CM la anu') e valabil si pentru federatie?Vladut Mateianu scrie: ...organizarea CM va aduce organizatorului multe mii de euro...multe ! de aceea si bataia pe organizare...treaba cu onoarea este doar ptr naivi.....