CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ce elegant ocoleste raspunsurile ...un adevarat artist ! :D
Eu nu mai continui, imi ajunge. Am vb. si cu al treilea presedinte de club Apcr care tot acum a aflat ca Apcr se judeca cu federatia pe ciolanul numit CN ! :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vladut Mateianu scrie:@av

astept raspunsul la intrebarea mea de mai sus. te rog sa muti discutia unde vrei tu, o sa-ti raspund si la intrebarea ta, o sa-ti aduc aminte si ce castig avea apcr-ul pe an, si cine lua banii, si ce sume, etc (noroc ca inca mai exista batrana agenda, altfel iar ziceai ca sunt inventii...sau ca nu stiu ce vorbesc ptr ca sunt prost...) 8)
Vladut,
De ce nu detaliezi putin partea cu cine lua banii?
C. S. PELICANUL

xdocx

Mesaj de xdocx »

Scaneaza "batrana agenda" si posteaza aici... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Daniel Spoiala

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie: Eu nu mai continui, imi ajunge.
de ce? eu zic sa nu te opresti.
dai dovada de un mare caracter cand afirmi public ca ai o agenda in care notai banii pe care-i furam impreuna...
apropo, poate e si vreun tabel acolo in care semnam pt. sumele primite din fardelegi!

continua cu circul. e tot ceea ce ti-a mai ramas de facut in pescuitului crapului...
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Razvan Ulmeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie:@av

astept raspunsul la intrebarea mea de mai sus. te rog sa muti discutia unde vrei tu, o sa-ti raspund si la intrebarea ta, o sa-ti aduc aminte si ce castig avea apcr-ul pe an, si cine lua banii, si ce sume, etc (noroc ca inca mai exista batrana agenda, altfel iar ziceai ca sunt inventii...sau ca nu stiu ce vorbesc ptr ca sunt prost...) 8)
Vladut,
De ce nu detaliezi putin partea cu cine lua banii?

Ce rost mai are ? :( Acum se intampla acelasi lucru (doar ca sunt sumele mult mai mari) si nu intereseaza pe nimeni. Majoritatea presedintilor Apcr au inteles exact in ce s-au bagat si prefera sa nu mai posteze nimic, lehamitea si scarba sunt cuvintele cele mai des intalnite in vocabularul lor......

PS Sunt curios daca presedintele clubului Ovidius, Vali Vesa, a fost consultat in legatura cu actiunea judecatoreasca impotriva Federatiei ! Atentie, nu daca este de acord, ci DACA a fost consultat...... :roll:
CS SENZOR

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Băieți, nu vă înfierbântați. Riscați oareșice beteșuguri.
Să lămurim niște lucruri.
1. Dacă nu eram sigur că federația se poate afilia la CIPS, nu o înființam. Din discuțiile pe care le-am avut cu o parte din membri bordului CIPS, cărora le-am explicat situația pescuitului sportiv din România, am fost asigurat că acest lucru este posibil. Discuția a fost purtată în anul 2008.
2. Indiferent că place sau nu cuiva, federația a fost înființată legal, iar conform legii o altă federație nu se mai poate constitui.
3. Cât privește AGVPSR, ne aflăm în aceeași situație cu speța Federația de sporturi columbofile versus Aosciația Crescătorilor de Porumbei/ANST. In acest caz, ACP era afiliată la federația internațională și a pierdut acest drept în dauna federației. Motivul? Nu s-a reorganizat ca structură sportivă, obligație prevăzută expres de art. 94 din legea 69/2000, lucru pe care nu l-a făcut nici AGVPSR. De fapt acest lucru li s-a spus verde în față, atât avocaților lui Vlădeanu cât și reprezentanților AGVSR care au încercat să-i intimideze pe reprezenții ANST.
4. Acum câteva lucruri care nu se cunosc și care trebuiesc lămurite. Înțeleg sentimentele pentru care dl. chioibașu și val pangică le nutresc pentru AGVPS și le respect opțiunea. Ce trebuie știut însă este faptul că AGVPSR nu mai reprezintă pescuitul sportiv din anul 1996 când prin Legea 103/1996 sunt autorizați numai pentru vânătoare. Există în acest sens și o decizie a Curții constituționale nr. 156/1999 care precizează expres acest lucru.
5. Faptul că AGVPS a continuat să vămuiască în continuare pescuitul sportiv se datorează 100% acestor vașnici mânuitori ai tastaturii care în loc să-și ia destinul în propriile mâini au preferat să facă sluj în fața unor comuniști ordinari. Afirm acest lucru în cunoștiință de cauză, întrucât de 6 ani mă lupt de unul singur cu un sistem care nu se lasă reformat și ține cu dinții de un ciolan care a fost foarte clar gustos și suculent. Să mă explic. Când am apărut eu în peisaj, AGVPSR dispunea de o disponibilitate financiară de 46 miliarde lei vechi (în anul 2005). Descoperind mișeliile și netolerându-le (asta presupunând inclusiv acțiuni în instanță) s-a reusit performanța ca în anul de grație 2010, AGVPSR să ajungă la un deficit de 12 miliarde lei vechi. Asta este adevărata față a acelei fecioare diafane care este AGVPSR în fața unor domni ca pangică și chioibașu.
Ce nu înțeleg (și o iau ca o comportare mioritică) este apatia cluburilor într-un astfel de moment.
Si ca să-l liniștesc pe dl. chiobașu. îl asigur că funcția de președinte al unei federații este o imensă responsabilitate și nu o favoare făcută cuiva. Am inițiat o dată o discuție pe această temă (cine ar fi persoana potricită să conducă federația sportivă) și răspunsul a fost dezamăgitor.
Să fiți iubiți.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

andrei vladeanu scrie:
Vladut Mateianu scrie: Eu nu mai continui, imi ajunge.
de ce? eu zic sa nu te opresti.
dai dovada de un mare caracter cand afirmi public ca ai o agenda in care notai banii pe care-i furam impreuna...
apropo, poate e si vreun tabel acolo in care semnam pt. sumele primite din fardelegi!

continua cu circul. e tot ceea ce ti-a mai ramas de facut in pescuitului crapului...

Cand vorbesti despre furt, vorbeste te rog la singular. In discutiile cu tine nu poate fi vorba de caracter, nu sti tu ce-i ala.....probabil ca nici cainele care a muscat mana care l-a hranit nu a stiut, dar astea sunt alte discutii.

pana atunci, din pacate ptr tine si sluga ta, m-am hotarat sa ajut si eu putin la "curatirea" carpfishingului si la extirparea "cancerului" care trebuie indepartat ! DEFINITIV.
CS SENZOR

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Cand vorbesti despre furt, vorbeste te rog la singular..
adica eu furam si tu notai in agenda??
Vladut Mateianu scrie:In discutiile cu tine nu poate fi vorba de caracter, nu sti tu ce-i ala.....probabil ca nici cainele care a muscat mana care l-a hranit nu a stiut, dar astea sunt alte discutii..
iertare, stapane!
Vladut Mateianu scrie:pana atunci, din pacate ptr tine si sluga ta, m-am hotarat sa ajut si eu putin la "curatirea" carpfishingului si la extirparea "cancerului" care trebuie indepartat ! DEFINITIV.
succes. dar ai grija sa nu te cureti singur...
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nu intelege gresit. Nu te-am acuzat de furt, stiu bine ca in trecut nu ai facut asta...... Dar ai grija la cuvintele folosite, se intelege altceva din postarile tale.........

Actualmente insa, complicitatea cu hotul poate insa sa-ti fie daunatoare ! Si ptr ce ? Doar ptr ca te-a lins cand trebuia si unde trebuia ? Nu cred ca merita, dar tu hotaresti.... :wink:
CS SENZOR

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vladut Mateianu scrie: ...organizarea CM va aduce organizatorului multe mii de euro...multe ! de aceea si bataia pe organizare...treaba cu onoarea este doar ptr naivi..... :oops:
Mare adevar Vladut, bravo. Oare, pe langa APCR si cine se bai bate pentru organizarea CN (CN si CM la anu') e valabil si pentru federatie? :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”