CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...organizarea CM va aduce organizatorului multe mii de euro...multe ! de aceea si bataia pe organizare...treaba cu onoarea este doar ptr naivi..... :oops:
Mare adevar Vladut, bravo. Oare, pe langa APCR si cine se bai bate pentru organizarea CN (CN si CM la anu') e valabil si pentru federatie? :mrgreen:
e valabil, vali, numai ca in celelalte parti (liga, federatie) sunt oamenii de bine. hotii sunt la apcr.
(am anticipat eu raspunsul)
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Vesa scrie:
Vladut Mateianu scrie: ...organizarea CM va aduce organizatorului multe mii de euro...multe ! de aceea si bataia pe organizare...treaba cu onoarea este doar ptr naivi..... :oops:
Mare adevar Vladut, bravo. Oare, pe langa APCR si cine se bai bate pentru organizarea CN (CN si CM la anu') e valabil si pentru federatie? :mrgreen:
Bineinteles. Nu ascund faptul ca si eu sunt interesat de organizare, indiferent din ce structura as face parte......
Dar, exista si varianta ca totul sa fie vizibil, taxa de organizare anuntata din timp si nu vor mai fi probleme.
Pe mine ma deranjeaza cand castigul de la un CN (sau CM) intra in mod fraudulos in buzunarele organizatorului (prin diverse tertipuri, facturi false sau umflate, deturnari din banii sponsorilor, etc). Aici este de fapt problema !

Apropo Vali, ca te stiu om integru si corect, chiar nu a inceput sa-ti puta si tie ? :oops: :roll: Nu vezi cum se iau deciziile in Apcr ? De cat timp tot trag semnale de alarma ? Vb . te rog si cu alti presedinti de cluburi Apcr ca sa vezi daca au fost consultati in privirea actiunii judecatoresti impotriva Federatiei.... :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vali a fost consultat in mod cert ..............altfel nu se baga in discutie !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vali Vesa scrie:
Vali Vesa,
Federația nu se bate pentru organizarea CM. Are acest drept prin lege. Nu mă îndoiesc că știi acest lucru. Când oare o să înțelegeți că federația nu mai este o utopie?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Scuze, dar un Campionat Mondial cred ca poate fi organizat de o entitate afiliata CIPS/FIPS.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:Scuze, dar un Campionat Mondial cred ca poate fi organizat de o entitate afiliata CIPS/FIPS.
pe alea le dizolva pana atunci. a inceput cu noi.
The One Team

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie:Scuze, dar un Campionat Mondial cred ca poate fi organizat de o entitate afiliata CIPS/FIPS.
Bineînțeles că numai de o entitate afiliată CIPS/FIPS. Ce te face să crezi că nu vom fi afiliați până atunci? Pentru măgăria promovată de AV, fi convins că va trage ponoasele. Oare de ce mă ruga odată să nu fiu răzbunător? S-a afiliat APCR la CIPS și nu am aflat eu? A dobândit AGVPSR CIS?
Si dacă nu vom fi afiliați la CIPS până atunci, tot noi vom organiza campionatul. Am scris mai sus de ce.

PS AV, fi convins că acțiunea promovată de tine nu se va judeca înaintea cererii de dizolvare a APCR care este pe rol.

http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... DAxNjY1OTU*

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

:lol:

Popescu Stefan

Vali Vesa scrie::lol:
Ce te distrează? Te-ai întrebat ce soluție va da CIPS la sesizarea federației privind aplicarea art. 6 alin 2 lit. b) din statutul CIPS cu privire la AGVPSR? Poate ne va cere documente sau parerea statului român. Corect?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Rad cand vreau eu. Pe peroana fizica :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”