De curând a apărut pe piață noua delicatesă de la Solar - Chinese Take Away.
A apucat să folosească cineva acest mix?
În caz afirmativ, m-ar interesa să știu cât lichid ia 1 kg de mix.
Orice alte detalii (legate de acest mix) sunt binevenite!
Mulțumesc anticipat!
Am folosit eu weekend-ul trecut bile din acest mix,sau comportat foarte bine,am avut in 60 de ore un total de 22 prezentari la ele cel mai mare de 13,5kg si cel mai mic la 6,5kg
Balta pe care leam folosit a fost OhatIII din Ungaria
Sunt foarte multumit de cum sau comportat bilele dar pe langa mix si oua cum scrie producatorul am mai pus una alta in compozitia aluatului si cred ca mai sufera putina modificare pe viitor.
Sunt foarte hotarat ca sezonul viitor sa pescuiesc cu bile facute din acest mix si mai adaugate una alta la el
Da,in unle crescatorii de peste se vad rezultatele,dar pe o balta normala,unde exista crap si am prins la alte tipuri de mix si bile,in 48 ore,folosind atat mixul,pasta,bile solubile si tari,nu am avut o trasatura.....da,pe ohat,livada,sarulesti si alte carpodroame....sigur o sa-ti intre. Eu nu am avut rezltate,mai bun este hot fishul de la select.
@bobalex76
eu sunt increzator ca se pot obtine niste bile bune din acest mix cu ceva adaos de una-alta
in acel weekend nu prea mancau crapii pe nici una dintre standuri asa ca pot spune ca bilele siau facut treaba bine,comparativ cu bilele squid&octopus cu black pepper de la dynamite folosite de colegul meu