oanavictor scrie:Vor fi discutiii interminabile ,se vor umple zeci de pagini .........cu fel si fel de atacuri sau motive .
Haideti sa nu ne mai invartim in jurul cozii si poate gasim raspunsul la intrebarea topicului .
CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI SI MAI ALES DE CE .
LA PRIMA INTREARE RASPUNSUL ESTE SIMPLU ..........ANDREI VLADEANU SI NICIDECUM APCR ,DEOARECE NU A FOST CONSULTAT NIMENI DIN APCR PE ACEASTA TEMA .
DE CE SE OPUNE ANDREI VLADEANU !!!!!!!!!!!PROABIL CA DIN ACELASI MOTIV PENTRU CARE NU A FOST DE ACORD SA SE FACA ACUM 4 ANI ...........MOTIV PE CARE-L STIE DOAR EL SI NU VREA SA NI-L SPUNA .
...scuze ca intra un stationarist in discutii. Pe langa cei din carpfishing care se opun acestui om ( FP) si a tot ce creaza el se adauga si toti concurentii de stationar din Ro sau cel putin 99% plus cei de la spinning care in procentaje sunt cam la fel. De ce??? Pentru ca a mintit si a inselat. Eu sunt unul din cei inselati de acest om, exista si o plangere penala in curs, deoarece a organizat un concurs si nu ne-a dat banii decat dupa un an dupa ce a intrat politia pe fir pt a cerceta cazul. Sunt suta la suta convins ca nu ne-ar fi dat banii deloc daca nu am fi inaintat plangerea.
Domnule Oana, o intrebare serioasa (de fapt doua), fara iz de misto: Dv l-ati cunoscut pe acest Fane? Si daca l-ati cunoscut, v-a dat impresia unui om cu toate pasarelele in cusca?
Iar ceea ce cred eu despre toata situatia asta a pescuitului in Romania este ca momentan tot cu AGVPS o sa mergem deoarece dintre "doi rai" eu prefer sa-l aleg pe cel mai putin rau.