stefanmuraru scrie:NU. Inca se mai pescuiestecristi big carp scrie:E silenzio stampa???![]()
![]()
![]()
. Sa vezi cand o veni iarna

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
stefanmuraru scrie:NU. Inca se mai pescuiestecristi big carp scrie:E silenzio stampa???![]()
![]()
![]()
. Sa vezi cand o veni iarna
Daca nu ai fost u sa ii consiliezi...la anu o sa te propun consilierul lui Steve Briggsarsinel scrie:Cine sunt astia ?![]()
![]()
aaaaaaa am auzit de ei ,DA au fost la Tancabesti dar degeaba
![]()
![]()
![]()
![]()
Unu este arsinel ......![]()
![]()
Colegul Garcea nu am venit pt nu am avut nevoie de nimic,cand o sa-mi trebuiasca ceva si aveti o sa vin dar deocamdata daca vreau bile de la BD ma duc pana la el la magazin ca fac 5 min ,daca vreau de la Magic Bait dau un tel la fratele Mircica Gheran si sa rezolvat .
Am trecut si astazi prin Saftica si am vrut sa trec macar asa din politete dar nu am vazut nici un indicator pe DN1 care sa arate drumul spre magazin .Stiu doar ca dupa Baza Dinamo imediat dreapta si apoi te duce drumul dar prima la dreapta este la vreo 300m de baza Dinamo si nu stiu daca aia este strada .
Aici e mai greucristiand scrie:@ big
... chiar si daca vine vorba de pescuit
cristiand scrie:tu poate il cunosti si pe Arsinel dar oricum big (dupa cum spune si nickname-ul) e un tip cu greutate. ma indoiesc ca intre timp a inceput sa tina cura...
Ne tinem puterile pentru cand ne vom intalni la MV2 la cupa Ieniicristi big carp scrie:S-a intrat in silenzio stampa![]()
![]()
![]()