Arsinele,
Ia zine tata cum era cu Campionatul din 2002 de pe Sarulesti.....
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Razvan Ulmeanu scrie:Cand vine vorba de pescuit, macar Shaormabig nu sta capra!
Arsinele,
Eram pe acolo la vremea aia ,sunt si pe o inregistrare a lui Victor TarusVladut Mateianu scrie:Pai a participat si Arshi ?Oare ce facea pe vremea aia ?
Am vazut ca ai intrebat daca am pescuit pe sarulesti anul asta .Razvan Ulmeanu scrie:Cand vine vorba de pescuit, macar Shaormabig nu sta capra!
Arsinele,
sa vezi acum interventii la nea Victor,dupa casetaarsinel scrie:Eram pe acolo la vremea aia ,sunt si pe o inregistrare a lui Victor TarusVladut Mateianu scrie:Pai a participat si Arshi ?Oare ce facea pe vremea aia ?
Cine sunt "altii" de care vorbesti?arsinel scrie:Am vazut ca ai intrebat daca am pescuit pe sarulesti anul asta .Razvan Ulmeanu scrie:Cand vine vorba de pescuit, macar Shaormabig nu sta capra!
Arsinele,
NU am pescuit anul asta dar am pescuit din 2000 pana in 2004 ,este adevarat asistat si ajutat de tata la vremea aia ca in 2000 aveam 19 ani dar am pescuit fata de altii care nici pe harta nu stiu unde este balta si am participat si la cupa ProfiMix concurand cu Maty si Zsolt Benzar .![]()
Arsinel dar am vazut ca si in 2011 tot cu tataicato pe balta ai venit !!!!! tot 19 ani ai ????arsinel scrie:![]()
La boiliesmaniatoto `U`C scrie:Arsinel dar am vazut ca si in 2011 tot cu tataicato pe balta ai venit !!!!! tot 19 ani ai ????arsinel scrie:![]()