CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de Vladut Mateianu »

@nutzu

si apcr a procedat la fel, a organizat cupa romaniei la hobaia, a promis niste premii, dar nu le-a dat nici pana in ziua de astazi ! si asta in conditiile in care acest concurs a fost cu taxa frumoasa , aducand un prifit bunicel asociatiei !

deci, ce concluzie putem trage ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Viteza sunetului este mai mica decit cea a luminii . De aceea intai te-am vazut si dupa aia mi-am dat seama ce spui . :wink:

Stii cumva cine a organizat si cum aceste concursuri . Nu cumva si tu esti membru APCR ? Cu vechi state de servicii pot spune .
Trage tu concluziile .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:@nutzu

si apcr a procedat la fel, a organizat cupa romaniei la hobaia, a promis niste premii, dar nu le-a dat nici pana in ziua de astazi ! si asta in conditiile in care acest concurs a fost cu taxa frumoasa , aducand un prifit bunicel asociatiei !

deci, ce concluzie putem trage ? :roll:
singura obligatie de care nu s-a achitat asociatia la respectivul concurs au fost biletele de intrare la carp show. pentru ca acel concurs (carp show) nu s-a mai disputat din lipsa de loturi inscrise la start.
e ca si cum ai fi castigat tu bilete la meciul de fotbal romania-argentina, care nu s-a mai jucat pt. ca nu au venit sud-americanii.

de fapt nici nu stiu de ce ma mai chinui sa-ti explic. pt tine nu conteaza nimic, doar sa arunci cu cacat in asociatia din care (inca mai) faci parte.
The One Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Sau care încă mai exista. :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

EU NU ARUNC CU CACAT IN ASOCIATIE , TU O FACI DE CACAT !
Ce vina are asociatia ca la conducerea ei au ajuns oameni fara de onoare ? VEZI CE SE INTAMPLA IN FOTBAL SI GANDESTE-TE CA O SA AJUNGA SI LA PESCUIT CURATENIA ! :wink:

Premiile la concurs nu au fost onorate. Nu este problema castigatorului din cauza cui, important este ca a fost inselat !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:Sau care încă mai exista. :lol: :lol: :lol:
Ce va faceti d-le Popescu - uite ca Orhei a reusit sa posteze aflierea Ligii la AGVPS . Am verificat personal - si APCR-ul are aceasta afiliere , dar nu a cerut nimeni documentul ..... Pesemne ca daca il va cere cineva ...... :twisted: va urma si acest document . Cine a mai ramas in afara ??? :?: Nu va simtiti singur ??? Mai este loc ... nu va sfiiti .. :P
Ultima oară modificat Vin Oct 28, 2011 15:22 de către Val, modificat 1 dată în total.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Val scrie:
Ce va faceti d-le Popescu - uite ca Orhei a reusit sa posteze aflierea Ligii la AGVPS . Am verificat personal - si APCR-ul are aceasta afiliere , dar nu a cerut nimeni documentul ..... Pesemne ca daca il va cere cineva ...... :twisted: va urma si acest document . Cine a mai ramas in afara ??? :?: Nu va simtiti singur ???
Nu. Documentul o să-l cer eu la dizolvarea APCR.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:
Val scrie:
Ce va faceti d-le Popescu - uite ca Orhei a reusit sa posteze aflierea Ligii la AGVPS . Am verificat personal - si APCR-ul are aceasta afiliere , dar nu a cerut nimeni documentul ..... Pesemne ca daca il va cere cineva ...... :twisted: va urma si acest document . Cine a mai ramas in afara ??? :?: Nu va simtiti singur ???
Nu. Documentul o să-l cer eu la dizolvarea APCR.
Pai matale nu cu APCR ai treaba . Se stie ca AGVPS isi apara prin Statut membrii ei . Inca plutesti si esti din alt film . In plus de acum o sa il mai ai si pe Orhei in spate ....si cine intelege stie la ce ma refer . :wink: :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:EU NU ARUNC CU CACAT IN ASOCIATIE , TU O FACI DE CACAT !
Ce vina are asociatia ca la conducerea ei au ajuns oameni fara de onoare ? VEZI CE SE INTAMPLA IN FOTBAL SI GANDESTE-TE CA O SA AJUNGA SI LA PESCUIT CURATENIA ! :wink:

Premiile la concurs nu au fost onorate. Nu este problema castigatorului din cauza cui, important este ca a fost inselat !
ai inceput sa postezi cu litere mari, stil v. oana...
multumesc pt. aprecieri

ma uit la ce-i in fotbal. mitica se cearta cu mititelu si se baga la puscarie unul pe celalalt...:(
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stiti ce e ciudat ...O istorie de viata ...

Cum dracu cind esti mai mic de varsta nu ai inteles cu cine te insotesti , cind ai mai crescut iar nu ai stiut , cind esti deja matur - sustii un prieten si dupa aia il faci praf ... Pina cind ??? Tot altii la fileu ? Numai altii out si in off-side si tu nimic , dar chiar nimic ?

Sunt doua variante

Fie a priceput atunci si i-a convenit iar acum este fals in inscrisuri .
Sau - nu a priceput nimic niciodata , de ce ar pricepe ceva acum ?

Repet - o simpla pilda de viata .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”