As dori sa-mi achizitionez 4 senzori de la Delkim , mai exact Delkim Tx-i Plus cu statie cu tot.
Problema este ca nu am bani de de toti .
Practic, doresc sa-i cumpar pe rand in decurs de 1-2 ani, incepand cu 2 buc. in iarna aceasta.
Va rog sa-mi spuneti daca este posibil acest lucru, daca modelul ramane acelas, daca exista probleme de incompatibilitate intre senzori sau intre senzori si statie, etc.
Multumesc anticipat.
Cred ca o sa ma orientez spre Delkim Standard Plus, astfel am siguranta ca nu am pb. cu frecventele . Ulterior o sa-mi iau emitatori si statie separat.
grasile scrie:Cred ca o sa ma orientez spre Delkim Standard Plus, astfel am siguranta ca nu am pb. cu frecventele . Ulterior o sa-mi iau emitatori si statie separat.
sa nu faci prostia asta .
in afara faptului ca nu se gasesc la noi acei emitatori te va costa dublu aceasta improvizatie.Incearca alti senzori mai ieftini cu care sa iti faci treaba si in acelasi timp strange banii pt.un set complet de txi.
grasile scrie:Cred ca o sa ma orientez spre Delkim Standard Plus, astfel am siguranta ca nu am pb. cu frecventele . Ulterior o sa-mi iau emitatori si statie separat.
de unde stii ca nu vei avea probleme cu frecventele?Nu te gandesti ca si astia sunt facuti dupa aceleasi norme ca si senzorii?adica pot avea 2 generatii de emitatori...cei noi si cei vechi
de unde stii ca nu vei avea probleme cu frecventele?Nu te gandesti ca si astia sunt facuti dupa aceleasi norme ca si senzorii?adica pot avea 2 generatii de emitatori...cei noi si cei vechi
Pai emitatorii si statia as putea sa-i cumpar toti. Ex. Gardner ATTX V2 Reciever
in afara faptului ca nu se gasesc la noi acei emitatori te va costa dublu aceasta improvizatie.Incearca alti senzori mai ieftini cu care sa iti faci treaba si in acelasi timp strange banii pt.un set complet de txi.
Cred ca ai dreptate ...
Dupa ce m-am documentat mai intens asa o sa fac.
Multumesc.
Sunt de acord cu ce a spus Gadjo. Nu te complica cu emitatori universali, vei avea probleme.
Pai emitatorii si statia as putea sa-i cumpar toti. Ex. Gardner ATTX V2 Reciever
Sunt in documentare pentru noi senzori, m-am gandit la Delkim sau fox, din cate am citit pe forum-uri(de dincolo) sunt multi care au probleme cu Delkim-urile pe....... ploaie. Este cineva care s-a lovit de aceasta problema !