reteta mix

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
mihasca_doru

reteta mix

Mesaj de mihasca_doru »

salut baieti mi-a venit o idee acum cateva zile sa-mi fac o reteta de mix ,ea suna cam asa:
-500 g faina de peste
-150 g robin red
-50 g albumina
-100 g pudra de sange
-50 g proteina de peste solubila
-50 g gel de zer
-150 g faina alune tigrate
-20 g betaina
ce credeti ca asi putea imbunatatii,precizez ca e prima data cand ma gandesc sa-mi fac o reteta!la partea lichida ma voi gandiii ulterior.astept parerile voastre.
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

mihasca_doru

Re: reteta mix

Mesaj de mihasca_doru »

nimic?

Cristi Matei
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Cristi Matei »

eu as diminua cantitatea de faina de peste de la 500 la 350. as diminua robin red as lasa 10% si as inlocui cu faina de soia. s-ar putea altfel ca mixul sa se lege si sa ruleze mai greu.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Corect. Nu prea ai fainuri de legatura deloc, in conditiile in care acestea ar trebui sa fie in procentul cel mai mare.
Marius Sârbu

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

eu iti recomand sa mergi cu incredere pe un mix gata facut deoarece sunt testate si se ruleaza bine, majoritatea. daca dispui de capital pentru a face diverse teste nu te opreste nimeni, dar trebuie sa te documentezi despre fiecare ingredient in parte ce face si cum actioneaza.

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

da,pana acum am mers pe mixuri consacrate,dar voi va ganditi cat sunt de "lungite" mixurile alea pt un profit cat mai mare?eu ma gandesc ca pe langa o gramada de pesmet sunt bagate si cele mai ieftine produse!poate o fi o parere gresita de-a mea!vreu sa-mi fac un mix bun si sa am satisfactia sa prind pesti mari si multi cu el :D :D !!!oricum sunt sigur ca acest mix mai trebuie lucrat,de aceea apelez la cunostintele voastre!mai astept pareri!!!!!!

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Salut,

Eu unu am facut singur solubile dupa cum m-a dus pe mine capul s-a prins cu ele numai peste mare, intr-adevar ca daca nu pui ceva ca sa se lege mixul nu prea faci nimic pt ca pierzi 2 zile pana termini de facut 10 bile. Eu unul pentru a ma ajuta in rularea bilelor folosesc putin ulei de peste ( la mixuri pe baza de fishmeal) sau ulei de rapita ( mixuri pe baza de seminte ) si in proportie de 20-30% la fiecare mix adaug CLO de la CCmoore. Din punctul meu de vedere asta e secretul, ulei trebuie foarte putin undeva la 5 max 10 picaturi. Odata cu uleiul devin o idee mai rezistente la solubilitate.

Sper sa te ajute sfaturile, poate sunt alti cu experienta mai mare care stiu mai multe.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

nu mai zice nimeni nimic?

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

doru,
am sa-ti spun parerea personala cu privire la mixurile consacrate "lungite pentru profit cat mai mare".
daca toate ingredientele mixului sunt cumparate in cantitati mari pretul fiecarui ingredient in parte devinde suficient de mic incat producatorul sa-si permita sa respecte reteta de baza. ideea lui martin Loke, ca si producator de nada este sa-ti vanda tie un boiles atat de bun incat tu sa prinzi peste cu el in orice conditii si sa devii client fidel. nimeni nu vrea sa vanda un boiles "lungit", slab calitativ numai de dragul profitului imediat. este contraproductiv sa faca treaba asta.
Daca vrei parerea mea vis a vis de nada, foloseste ce-ti place de la o firma consacrata, urmeaza retetele de baza si pune accent pe pescuit in sine.

mihasca_doru

Mesaj de mihasca_doru »

ms mult cipica asa o sa fac!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”