Moderator: gor965
Bogdan Dragan scrie:Nu puteti sa dicutati despre acest eveniment in alta parte? Cred ca nu intereseaza pe nimeni!
Sakal scrie:Bogdan Dragan scrie:Nu puteti sa dicutati despre acest eveniment in alta parte? Cred ca nu intereseaza pe nimeni!
sa te salut preteneeeee !!!!
felicitari ''Tata Nitu'' pentru rezultatul de la Sarulesti !!![]()
Mai un pic si il ajungi pe Oana !
Bogdan Dragan scrie:Sakal scrie:Bogdan Dragan scrie:Nu puteti sa dicutati despre acest eveniment in alta parte? Cred ca nu intereseaza pe nimeni!
Nu cred ca suntem "pretenii"!
Ti-am mai zis si ti-o repet....din fata calculatorului e usor sa vorbesti...vino pe balta si mai vedem...pana una alta deschide ciocul cand o sa participi la concursuri la care nu esti furat si mai ales deschide cioculetul cand o sa castigi si tu Sarulestiul...adica niciodata!![]()
So...este o melodie rap...si zice cam asa...Shut the fuck up oagare!
Bogdan Dragan scrie:Sakal scrie:Bogdan Dragan scrie:Nu puteti sa dicutati despre acest eveniment in alta parte? Cred ca nu intereseaza pe nimeni!
Nu cred ca suntem "pretenii"!
Ti-am mai zis si ti-o repet....din fata calculatorului e usor sa vorbesti...vino pe balta si mai vedem...pana una alta deschide ciocul cand o sa participi la concursuri la care nu esti furat si mai ales deschide cioculetul cand o sa castigi si tu Sarulestiul...adica niciodata!![]()
So...este o melodie rap...si zice cam asa...Shut the fuck up oagare!
Sakal scrie:
Mai Victoras Oana,mai ai un pic de rabdare sa imi termin lucrarile la balta si vin !
Merge pe 5000 euroi ?
@ Victors OanaBogdan Dragan scrie:Sakal scrie:
Mai Victoras Oana,mai ai un pic de rabdare sa imi termin lucrarile la balta si vin !
Merge pe 5000 euroi ?
Pai de vreo cativa ani iti tot termini treburile!
Dar vezi ca de concursuri la care o sa fi furat nu o sa scapi!![]()
Merge...asta daca te prezinti la CN cu clubul ala smecher al tau!