Mersi decebale da deocamdata nu-mi permit luxul.
Cu Helicoanele nu stau rau, mai bine decat cu mizerile de care se scrie peaici.
La Casa pescarilor are si tamburi de helicoane ?
Le recomand ptr ca le folosesc de 3 ani si nu am ce sa le reprosez , fiabile , solide , precise , forta de tractiune , incredere .
Si daca tot dai un ban , sa fie si cu bait runner musai ca e pacat mare altfel . Si mai e ceva ; inainte sa le iei vezi cum se echilibreaza cu lansetele pe care le ai acum , intreaba pe cineva care se pricepe si care nu e interesat . Trebuie sa le simti bine , si fiind prima data cand le pui pe lansete nu o sa stii daca e bine sau nu , asa ca apeleaza la un sfat dezinteresat . Nu te zgarci la bani dar nici nu-i arunca pe prima tinichea pe care ti-o pune in brate vanzatorul de la mag de pescuit .
Uitasem sa-ti spun ce am eu : Banax Helicon 5600 .
Exista probabil si mai bune , sunt sigur , dar aici e chestie de gust as spune si de experienta si nu in ultimul rand de bugetul alocat . Sincer am vazut si altele mai de soi , Shimano BBR lc , Daiwa etc , dar apreciez la ele un singur lucru , greutatea versus forta de tractiune . Restul este design sa pacaleasca ochiul , (re)nume , fitze si coditze . Visez ca o mulineta cu tambur mare long cast , angrenaj precis si robust si care sa nu depaseasca 400 de gr si evident la un pret decent , 150 - 180 EUR ; exista asa ceva ?
Marinarule!Vrabia malai viseaza-de unde asa ceva?Daca o sa ai ocazia sa desfaci o Daiwa sau un Shimano ai sa vezi de ce sunt mai scumpe decat alte mulinete de crap.Cine vrea calitate si fiabilitate plateste nene "ca astia e prosti si cere multe"ca sa parafez un contemporan.Numai bine Razvan Dobrescu
Eu cred ca platesti mult si pentru nume. Nu cred ca pretul de fabricatie la shimano big pit este mai mare de 30-40 de euro.Restul sunt adaosuri comerciale si taxe.
@marinaru
De ce nu ti le iei pe Shimano ca costa cam pe acolo 190 euro. ?