PESCUIT PE LACUL BRATES

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

tudorgabriel
Puncte: 0

PESCUIT PE LACUL BRATES

Mesaj de tudorgabriel »

Puteti oricand sa faceti o partida de pescuit la Galati In lacul Brates,este un bazin de 8 ha cu reproducatori,are aproximativ 20 t de crap si ten,eu in ultimile 3 saptamani am prins de 12 kg,11 kg,7 kg,9 kg,azi am prins 6 bucati,de 11 kg,9 kg,5 kg,10 kg si mai mici,lacul se poate proba oricand.
Astept propuneri :wink:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Da mai multe detali cat costa, cat peste poti sa iei acasa , daca sunt pomi sau umbra etc.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ adrian olteanu

Ai acasa un acvariu atat de mare incat vrei sa iei crapi la portbagaj, sau te-ai gandit la o plachie ?...in cazul asta ti-ar trebui doar unul pe care-l gasesti la supermarket la orice ora :twisted: :twisted: :twisted:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornele,
adrian olteanu asta cred ca e samanta de braconier!
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

adrian olteanu scrie:Da mai multe detali cat costa, cat peste poti sa iei acasa , daca sunt pomi sau umbra etc.
@adrian olteanu

PESCUITUL ESTE GRATUIT,POTI DA CU ABSOLUT CATA LANSETE VREI ,SI CU CATE ACE VREI PE MONTURA ,POTI BAGA NAVODUL ,APARAT ELECTRIC ESTE VOIE ,PESTELE POTI SA-L IEI PE TOT ACASA ,INCLUSIV AL VECINILOR CARE NU AU CE FACE CU EL .,IN PLUS TI SE ELIBEREAZA AUTORIZATIE DE VANZARA IN ORICARE PIATA VREI SA-L VINZI ,UMBRA SI POMI CATI VREI ,AU O LIVADA PLINA CU ''ARBORI DE CRAP ''SI ALTA CU ARBORI DE ''SALAU''
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

the_mav

Mesaj de the_mav »

oanavictor scrie:
adrian olteanu scrie:Da mai multe detali cat costa, cat peste poti sa iei acasa , daca sunt pomi sau umbra etc.
@adrian olteanu

PESCUITUL ESTE GRATUIT,POTI DA CU ABSOLUT CATA LANSETE VREI ,SI CU CATE ACE VREI PE MONTURA ,POTI BAGA NAVODUL ,APARAT ELECTRIC ESTE VOIE ,PESTELE POTI SA-L IEI PE TOT ACASA ,INCLUSIV AL VECINILOR CARE NU AU CE FACE CU EL .,IN PLUS TI SE ELIBEREAZA AUTORIZATIE DE VANZARA IN ORICARE PIATA VREI SA-L VINZI ,UMBRA SI POMI CATI VREI ,AU O LIVADA PLINA CU ''ARBORI DE CRAP ''SI ALTA CU ARBORI DE ''SALAU''
da' de caras nu stii nimic? macar o tufa sau doua, daca "arbori de caras" nu sunt... :? :roll:
si inca ceva: nu te plateste nimeni sa pescuiesti acolo?
:lol: :lol: :lol: :wink: :P
saab... car for the moment, planning for a plane

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Ha, ha , ha ce glumeti sunteti.Ce e rau daca intreb inainte daca pot sa iau peste acasa ? Altfel se numeste furt. Mai bine ai grija la tine in ograda nea Oana ca pe acolo decoleaza crapi ca migurile pe la oameni prin porbagaje, chiar daca nu au voire.

@cornel

Tu nu mananci peste, sau nu prinzi niciodata de cumperi ? Daca am voie prefer sa mananc pestele prins de mine nu vad nimic rau in asta.

@andrei
Sti bine andrei ca dau doar cu un ac si doar cu lansetele, nu fur peste niciodata. iau doar daca e voie. si daca prind ! :D Tu cand dadeai la bomba ce erai ?

andrei vladeanu
Veteran

bai saracie,
eu cand dadeam la bomba nu intram pe forum nici macar la www.bombamania.ro
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Adrian Olteanu

Intr-adevar, nu prea prind peste, dar imi place foarte mult sa-l mananc, asa ca frcventez restaurantele cu specific...Poate-mi dai si mie o reteta de cum se prinde pestele si atunci am sa fiu multumit si n-am sa mai zic nimic, doar voi urma cu sfintenie ce-mi vei recomanda. Problema e cu nevasta-mea ca nu stie sa curete pestele...si ii e si mila de el...deci, eu il cam eliberez si probabil asta nu face parte din reteta ta. Si ca sa nu-mi spui si mie ce i-ai spus lui Andrei, te anunt ca n-am folosit niciodata BOMBA si daca asa cum pescuiesc eu cu un singur calig, cu plumb pierdut, cu fir de par si numai cu 4 lansete, se intampla sa prind mai mult CRAP decat tine, atunci da-mi voie sa folosesc acelasi apelativ pe care l-a folosit Andrei Vladeanu :twisted: :twisted: :twisted:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

cornesalem,
pai normal ca tu ai prins mai mult crap decat oricine. un peste pe an daca ai prins si tot ai la activ vreo 80 de bucati...
:D :D :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”