HOCUS POCUS LA MADINE

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: APCR - O MARE IMPOSTURA CU IZ PENAL

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:iluzionism se numeste cand faci la madine 5 crapi de 20 de kile din numai 2 prinsi... :wink: :)

i-ti asumi aceasta afirmatie acuzatie !!!!!!!!
pentru ca eu personal o voi aduce la cunostinta lui Ross iar tu vei fi nevoit sa o dovedesti !!!!
Cred ca pentru asemenea acuzatii publice vei trebui sa raspunzi in fata instantei .......daca aceasta acuzatie m-ar incrimina pe mine ......nici nu a-si sta pe ganduri in a te da in judecatapentru calomnie !!!!!!!!!IAR DACA AI ARGUMENTE SI DOVEZI CA SA DOVEDESTI ACESTE ACUZATII .......JOS PALARIA !!!!!!!!!!
cum ai dovedit tu faptul ca eu am pescuit la darvari (semifinala cn 2011) in afara standului prin martorul cheie - o femeie dintr-o curte?!? :)

ce afirmatie vrei sa-mi asum???
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:
andrei vladeanu scrie:iluzionism se numeste cand faci la madine 5 crapi de 20 de kile din numai 2 prinsi... :wink: :)

i-ti asumi aceasta afirmatie acuzatie !!!!!!!!
pentru ca eu personal o voi aduce la cunostinta lui Ross iar tu vei fi nevoit sa o dovedesti !!!!
Cred ca pentru asemenea acuzatii publice vei trebui sa raspunzi in fata instantei .......daca aceasta acuzatie m-ar incrimina pe mine ......nici nu a-si sta pe ganduri in a te da in judecatapentru calomnie !!!!!!!!!IAR DACA AI ARGUMENTE SI DOVEZI CA SA DOVEDESTI ACESTE ACUZATII .......JOS PALARIA !!!!!!!!!!
cum ai dovedit tu faptul ca eu am pescuit la darvari (semifinala cn 2011) in afara standului prin martorul cheie - o femeie dintr-o curte?!? :)

eu puteam dovedi foarte usor incalcarea regulamentului de catre echipa nexgen care pescuia la podu rupt .
am adus la cunostinta domnului Vali Vesa ,domnului Vali Bonto ,domnului Marius Din si domnului Sandel Calina ,echipei clubului Ovidius care pescuia la gard ...dar ..........raspunsul pe care l-am primit a fost acela ca le este rusine de tine ...........eu cred ca legaturile dintre tine si Vali Vesa sunt mult prea adanci pentru a va ataca unul pe altul .
ROG PE DOMNUL VALI VESA SA INTERVINA PENTRU A LAMURI ACEASTA SITUATIE ........SA CONFIRME SAU NU ACEASTA AFIRMATIE A MEA !!!!!!!!!!dar la felul de comportament pe care i-l are referitor la persoana ta ........in mod sigur va balmaji ceva neinteligibil !!!!!!!!!!

ce afirmatie vrei sa-mi asum???
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

ASTA ESTE AFIRMATIA PE CARE TREBUIE SA TI-O ASUMI SI PE CARE TREBUIE SA O DOVEDESTI ..........ALTFEL ESTI UN ..............NU GASESC CUVANTUL POTRIVIT PENTRU A NU FI PREA DUR !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
ASTA ESTE AFIRMATIA PE CARE TREBUIE SA TI-O ASUMI SI PE CARE TREBUIE SA O DOVEDESTI ..........ALTFEL ESTI UN ..............NU GASESC CUVANTUL POTRIVIT PENTRU A NU FI PREA DUR !!!!!!!!!
lasand la o parte faptul ca tu nu trebuie sa dovedesti niciodata nimic (si nu numai tu, inca o mana de oameni), iar faptul ca eu sunt un hot, un combinator si un nenorocit a devenit deja axiomatic, te intreb ce sa dovedesc din vorbele de mai sus?
cine a facut ce?
The One Team

tonny
pescar de competitie

Mesaj de tonny »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:
lasand la o parte faptul ca tu nu trebuie sa dovedesti niciodata nimic (si nu numai tu, inca o mana de oameni), iar faptul ca eu sunt un hot, un combinator si un nenorocit a devenit deja axiomatic, te intreb ce sa dovedesc din vorbele de mai sus?
cine a facut ce?

Pai sa-mi fie cu iertare ca intervin marele AV,dar cine este cel care anu asta la Madine a prins 5 crapi toti peste 20 kg???? Cred ca este un "no name" in pescuitul crapului la nivel mondial dupa postarea facuta de tine si mie sincer imi suna astfel: "Cum ca echipa Tata Nitu ar fii prins doar 2 pesti pe care i-a cantarit de mai multe ori"
Cred ca de data asta ti-ai dat cu firma-n cap cu totul :lol:
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:Prin aceasta acuzatie acuzi pe cel mai titrat pescar din romania de furt ,acuzi un preot de complicitate ........!
sa ne lamurim.
eu nu acuz pe cel mai titrat pescar din Romania sau pe preot.

mai mult, in semn de pretuire a performantei lor atasez doua poze. in prima este un crap de 21,3 kg cantarit pe 8 sept, iar in a doua un crap de 20,6 kg cantarit pe 9 sept.

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Imagine

The One Team

ReMuS

Mesaj de ReMuS »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie:Prin aceasta acuzatie acuzi pe cel mai titrat pescar din romania de furt ,acuzi un preot de complicitate ........!
sa ne lamurim.

mai mult, in semn de pretuire a performantei lor atasez doua poze. in prima este un crap de 21,3 kg cantarit pe 8 sept, iar in a doua un crap de 20,6 kg cantarit pe 9 sept.

Imagine

Imagine

:shock:
Remus Lenghel

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
sa ne lamurim.

Imagine

Imagine

iNCLUSIV ACEASTA POSTARE PARE TENDENTIOASA .
DACA VREI SA INSINUEZI CEVA ........EI BINE NU PREA SEAMANA .........IAR DE ACEST LUCRU SA OCUPAT ANDY CHAMBERS IN TIMPUL ZVONULUI SI NU PREA A GASIT ASEMANARI !!!!!!!!!
RUSINE ANDREI VLADEANU PENTRU MODUL IN CARE IMPROSTI CU NOROI CAND I-TI PIERZI UZUL RATIUNII !!!!!!!!!!

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

pestii sunt .... acelasi :D :D :D
atat punctele de la coada (4) cat si punctul de pe opercul, dunga de pe opercul...dar cel mai important semn este acea zona deformata a capului...se poate vedea clar in ambele poze

astia poate e gemeni
Ultima oară modificat Joi Noi 10, 2011 22:01 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Titi_DR13

Mesaj de Titi_DR13 »

pai cum nu seamana cand este acelasi peste ? :shock: se vede din avion bre !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”