Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Irinel Nitu scrie:Tata le multumeste mult tuturor pentru felicitari. Cateva poze:
Cata rautate dl Buhac ...da i se poate intampla oricui sa aiba scurt la motor si sa ii descarce bateriile.buhac constantin scrie:Vladene de ce nu le dezvalui pescarilor ca in 2010 carai o baterie CARANDA km si o incarcai ore in sir si mergeai cu barca cateva minute ca nu era pe gel cu descarcare lenta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Spunele pescarilor ca vecinii tai prindeau peste si tu cautai ELECTROMECANIC![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Circarule spunele pescarilor ca ai fost Vicecampion Mondial datorita unui singur peste prins de Maestru Cornel Rosioru ,
Scamatorule spunele pescarilor cum ai prins peste la Cupa Romaniei 2007 Hobaia la lanseta cu marker cand pescuiai langa Boscu Ninel .
Daca doresti continuam cu dezvaluiri, secrete ale AVenturierului:lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1 punctul de la upercul este in acelasi loc la toti crapi -cred ca este urechegabi scrie:pestii sunt .... acelasi![]()
![]()
![]()
atat punctele de la coada (4) cat si punctul de pe opercul, dunga de pe opercul...dar cel mai important semn este acea zona deformata a capului...se poate vedea clar in ambele poze
astia poate e gemeni
Gabi ,eu nu am de ce sa le copiez .......eu vorbesc de pozele postate de Andrei ......daca tu crezi ca din ce se vede si ce am explicat eu exista diferente sau asemanari[altele decat le-am analizat si sunt vizibile ]..........jos palaria !!!!!!!gabi scrie:nea victore eu am copiat pozele in calculator le-am comparat si amandoi au rana de la coada.
dar oricum nu ma intereseaza...ce au facut e treaba lor.