- Bai baieti am tampit citind de la inceput toate dejectiile provocate de Fane in 13 pagini de pe forumul asta.
- Mai oameni buni! Voi chiar nu vedeti ca perversul asta a semanat atata zanzanie aici, ca si pe alte site-uri de altfel, doar ca sa-si subtilizeze curva aia de federatie pe care a creat-o dupa propria-i mentalitate?! Treziti-va tata si puneti piciorul in prag cum trebuie ca vad ca sunteti vreo cativa care ascundeti p..a in pantaloni si nu sub fusta. Asta a bagat niste "salutari din vechea rusie" pe Crapmania.ro ca si pe Rapitori.ro doar ca sa-si mai racoleze niste capacitati sa poata sa mearga mai departe cu idiotenia aia de federatie.
- Nea Victore!
Daca te uiti in urma vei vedea ca eu am fost primul si singurul care s-a expus linsajului pe forum dupa ce a anuntat asta ca a reusit sa o scoata sub forma legala exclamand " in sfarsit", dar tot eu am fost si primul care s-a sucit si sti de ce? Fane care face acum pa nevinovatu`, dupa ce a rezolvat problema pe care tot el a creat-o cu neplata unor premii si la insistenta unora dintre noi care-i scriam pe privat, a venit si a inceput dupa obiceiurile-i proprii sa mai dea cu bita-n balta si sa ceara interzicerea desfasurarii CN-ului de anul asta. De asta ati uitat cu totii? Mai aveam participare la CM si continuitate la istorie, portfolio, etc a Carpfishingului? Nu Taticule!
Intr-o alta ordine de idei. Matale si alti ca Matale sti sau stiti ca Federatia asta a lui e un fel de Asociatie Familiala care nu poate functiona dupa legile statului precum tot invoca asta aici ca sa va suceasca mintile?
Ia analizati-i voi bine statutul si disecati-i fiecare copy/paste pe care la facut el din legile organice ale tarii si vedeti daca nu cumva sunt si niste discrepanta prin el?!
Io unu` m-am saturat de lecturat Fane Popescu si m-am intors la Val

care macar are ceva in spate.
Daca tot vreti, ca si mine de altfel, sa aveti "o umbrela" de ce pana mea nu va folositi de AGVPS ca tot exista, e Autoritate de stat in domeniu, are resurse, potential, legaturi si combinatii si in plus cred ca e singura care a tinut de umbra, ceea ce nu-i usor de recunoscut intr-un final si care cred ca e mai indreptatita decat cacatu` asta de federatie pe care a facut-o Fane sa preia intr-o situatie radicala palmaresul Carpfishingului romanesc, situatie catre care va indreptati incet si sigur, precum picatura chinezeasca, prin atitudinile pe care le aveti aici.
Ca exista tot felul de situatii de genul: .. sa fie tocate picioarele sau spataru` scaunului lui Vladeanu, un arogant care a reusit insa sa organizeze si anul asta un CN-u si participarea unui lot la CM, in conditiile in care Fane punea bete in roate tuturor participarilor si tuturor organizarilor si care a facut ceva pentru Carpfishingul romanesc totusi, nu zic ca nu-i necesar. Nici eu nu-i suport aroganta si as vrea sa se faca curat insa nici nu as vrea sa cada Vladeanu si sa-l vad pe excrocul asta care are habar de pescuit de competitie precum Mitica de la liga.
Zic eu ca acum dupa ce am reusit si eu macar sa reperez orgoliile competitionale am si dreptul la capriciile sportivului care isi cere drepturile si daca devin "donator" nu am chef Tata ca de la unu` sa donez la altu`. Ce fac? Fug de un excroc ( ATENTIE! Nu vorbesc despre tine A.V.-ule, ci de cei demonstrati care au fost sunt si vor mai veni ca nu cred ca se opreste SAGA asta aici )si ajung la altul?!
Reflectati oameni buni la ce va zic.
Iar ca sa stiti cum a incercat asta "sa faca" LRS-ul poate ne spune si noua cu ce l-a cumparat sau l-a prostit pe Vali Stratonov, fostul Prezident al LRS sa-i vanda liga. Noroc ca Spinnerii sunt foarte bine organizati, reprezentati si capacitati si n-a reusit sa miste un deget chiar daca tradatorul, care si-a luat si niste picioare in bot la propriu in cadrul unui concurs i-a turnat mult din interior crezand in idealul federativ si visand la vreo ciosvarta.
Au intrat aici multe nume cunoscute mie la ale caror referiri se pot spune inca destule insa ma voi opri si eu aici, precum presedintele meu

, ca vad ca e singurul care spune lucrurilor pe nume cu obiectivism, nu inainte de a-i da dreptate si lui Val care vad ca e bine documentat, argumenteaza coerent si mai e si implicat, dar nu inainte sa va atrag inca odata atentia sa nu cadeti in capcana lui Fane.
nota bene?!
- Fane ziceai ca ai mai pus o intrebare de care eu stiu, nu mi-a scapat referitoare la cine-i indicat sa conduca federatia si apoi ai zis ca ai ramas nesatisfacut de raspunsuri? Hai ca vad ca face bine la trafic si la dau io un copy/paste si le aduc aici ca vad ca iti place sa exporti mizeriile peste tot si iti place si sa te imprastii subtil.
- Nea Costica Buhac! Cum te-a capacitat Breh excrocul asta de Fane ca vedeam in Mata destul potential?
Urban culture.