D-ta nu traiesti in nici un mileniu , d-le Popescu .
D-ta traiesti intr-o lume personala , atemporala , in care iti exerciti anumite refulari personale . Fie ti-ai dorit sa studiezi Dreptul si ai calcat pe undeva cu stingul , fie ai avut o copilarie nefericita , fie functie de administrator de scara de bloc nu te-a multumit si ai vrut mai mult , fie ceva s-a intimplat ....
Sunt sigur ca la cita indarjire ai capatat in anii astia de refulari , puteai face si o federatie de lapte gros sau de inot sincron masculin . De fapt nu conta sportul , conta ideea de a fi sef pe undeva .
Te studiez de ceva vreme , prin cele ce le scrii aici si de o vreme nici nu mai scriu , pentru ca nu e nimic serios in chestia asta , le scrii d-ta pe toate ....si eu am impresia ca vorbesc cu un perete .
Ai gasit un teren slab si ti-ai facut o parte din lectii .... poate PREA usor , fara impotrivire din partea nimanui , pentru ca lumea crapului si poate a tuturor pescarilor este super divizata in clipa de fata , intre zeci de interese , cluburi , ligi , asociatii , site-uri , magazine , samd .
Ai preluat chestii personale din toate partile scrise , ai scos in evidenta pacatele vechi ale unora dintre noi si ai tras la greu , jignind , promitind in luna si in stele , amenintind cu penal , amenintind practic pe toata lumea ca fara d-ta si federatia asta noi nu mai existam .
Ai fost si esti opac in continuare la orice dialog normal purtat , in care unul sau altul doresc sa iti spuna ca nimic nu se poate face cu forta .....si nu ne poti impune federatia asta doar pentru ca ai inregistrat-o undeva .....
Eu am ajuns la concluzia ca nici o fapta buna nu ramine nedepdepsita - si aici ma refer la transformarea APCR din persoane fizice in juridice ( ca sa intelegi paginile alea de web fotografiate de Dan ... in contextul lor real ) . Si indiferent ce tot scrii d-ta - pe niste legi pe care le interpretezi efectiv ca un notar de sat , din rural - exista o HOTARIRE JUDECATOREASCA DEFINITIVA ( de astea care iti plac asa mult ! ) Uite ca altii , judecatori de meserie , au spus ca e legal si este cert ca sunt mult mai in masura decit domnia ta . Depaseste momentul asta .....este definitiv .
Si mai doresc sa spun ceva ... Este pacatul nostru al tuturor pescarilor pentru ca nu reusim sa ne legam COERENT si PE TIMP LUNG de o chestie care functioneaza , ma refer strict la AGVPS , un partener ORICUM mult mai deschis la dialog decit federatia lui Popescu , AGVPS cu CERTA si REALA reprezentare internationala si care face si a facut ...si nu promite nimic . Din pacate tot noi ca pescari de crap ne-am dezavuat si la AGVPS si oamenii aia nu mai stiu in cine si in ce sa aiba incredere . Este strict problema noastra ca nu mergem la ei , ca o institutie CRAPISTA serioasa , mergem numai cu rahaturi .....de proiecte si de de compromisuri ! Incredere in Liga , in APCR , in Carping , in cine ...ce dracu se baga toti domnule ??? Ce e de castigat de aici ? Daca raspundem la intrebarea asta intre noi , cei care sustin pescuitul la crap ( ca sa nu imi spuna iarasi Mateianu ca eu nu sunt pescar ! si ma bag aiurea ) , de abia atunci vom gasi si noi o solutie morala si decenta a frecusului asta .
Eu unul sunt satul pentru ca efectiv toti care vor , au vrut , sau doresc pe viitor sa faca ceva - in afara de a sta linga lansete la organizare competitiilor de altcineva - fie sunt betivi , fie sunt imorali si hoti , fie nu mai au peste pe balta , fie sunt grasi si fura , fie inregistreaza ilegal convorbiri telefonice private , fie au probleme cu legea , fie ... fie , fie... gura lumii sloboda si da-i romanului spatiu de scris , ca il umple pe tot ..... Nu de alta dar mai avem si noi parteneri de afaceri , sotii , copii mai mari , prieteni , care citesc si se mira !
Uitam foarte usor ca in acest interval tot aceste persoane au asigurat logistica de concurs , universal . M-am saturat ca unul din pescari cu care ma vad pe garla , sa imi zica sanatate si sa traiti sa ne conduceti

si sa imi vorbeasca la persoana 3-a si pe Forum sa imi zica tot ce nu a putut sau nu a avut curaj pe balta .... e usor sa scrii cind nu te uiti in ochii celui pe care il faci in toate felurile ...Si nu ma refer numai la mine ...sunt atitia terfeliti pe aici , incit mi-e deja scarba . Sunt multi oameni care au facut si inca mai fac multe , dar sunt terfeliti aici de tot soiul de clone , pescari de 1 zi , samd . S-adeschis o cutie a Pandorei , de la care este imposibil sa ne intoarcem ( cf legendei !! ) De aici s-a hranit Popescu si si-a luat FORTA ! Atit cit crede el ca o are .
Toata campania de 3-4 ani de zile in care toti pescarii de crap au tras , cu stiinta sau fara habar , in AGVPS , isi arata roadele acum . Prea s-au dat multi cu parerea si foarte putini au stiut despre ce vorbesc . Uite ca apare o Struto-camila numita Federatie , care altceva decit ca promite TOT si are 2 hotariri judecatoresti la baza , nu face nimic ..... In schimb AMENINTA la greu !
Cat despre persoanele care il sustin pe d-l Popescu , revin - sunt alunecoase . Constantin Buhac este ales nu stiu ce pe la Federatie .... daca este adevarat , maine AGVPS -ul ii retrage calitatea de membru al AGVPS , statutar .... El nu stie , dar nu poti fi si vanator membru al AGVPS si nu stiu ce strateg pe la Federatia lui Popescu ..... L-am mai ajutat odata si il mai ajut si acum - pentru ca nu doresc raul nimanui .... dar sa stea drept si sa judece , ce vrea el de fapt ?
Dar Costel Buhac - scrie cind drept City Center , cind Buhac , cind la mai stiu eu cine i-a dat parola contului .... Astia suntem fratilor si nu va suparati ca oameni care au dovedit ca pot , in clipa de fata nu mai vor , iar eu unul am o mare lehamite .
Prin prostie si haos in discurs am ajuns fara solutii de rezerva .
In clipa de fata ramine eternul AV ... si pentru el am si un mare respect dar si o mare parere de rau . Nici el nu a stiut sa isi tina oamenii de valoare linga el ...., cu toate ca este singurul care are proiecte mari si interesante in lumea crapului , dar nu ma mira asta pentru ca este unul dintre pescarii de crap exponentiali ai tarii noastre - prin urmare ... e firesc comportamentul .
Inchei aici si nu dati reply la acest mesaj . Consider ca am spus tot ce ma apasa de ceva vreme . Am sa revin cind am sa observ ca fiecare isi intelege propriul interes si spiritul de batut apa in piua a disparut dintre pescari . Este cert ca tot romanul s-a nascut fotbalist , selectioner si suntem la un capat de pix ca sa spunem ca si pescar ....de crap ...
Stiu ca e lunga postarea ...dar e printre ultimele ... pe acest canal de comunicare . Rog rabdare si chibzuinta . Scuze pentru unii.....Promit ca pe
www.valpangica.ro sa scriu mai multe ....