PS Si daca ar veni control, cu 2-3 milioane pleaca bucurosi si nu au vazut nimic .
Putem face ceva ? Pe cine sa anuntam ? Oare mai exista autoritati nemanjite si fara frica ? Eu nu cred...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu scrie:Am fost anul acesta de peste 10 ori in Delta (Mila 23,Crisan) si in peste 40 de zile petrecute printre ape, nu am vazut nici macar un control ! In schimb, braconieri la greu. Localnicii din Mila 23 pescuiesc ziua in amiaza mare cu sute de metri de plase in zona satului (Dunarea Veche, zona declarata protejata, se accepta doar pescuitul in sistem NO KILL), fara sa le pese de autoritati sau ca pot fi filmati..... Inconjoara buturugile cu plase, apoi lovesc in ele pana crapii ies si intra in plase. Cate 2,3,4 chiar si 8-9 sute de kg de crap !La 14 lei/kg cat plateste cherhanaua, socotiti cate zeci de milione(vechi) sunt in joc.....
PS Si daca ar veni control, cu 2-3 milioane pleaca bucurosi si nu au vazut nimic .
Putem face ceva ? Pe cine sa anuntam ? Oare mai exista autoritati nemanjite si fara frica ? Eu nu cred...![]()
Faci o confuzie, cherhanaua nu plateste 14 lei/kg pt crap. Este in jurul sumei de 7 lei/kg.Vladut Mateianu scrie: La 14 lei/kg cat plateste cherhanaua
Nu-mi vine sa cred!!Vladut Mateianu scrie:Ieri am venit de la cherhana, deci crede-ma ca stiu exact preturile.....
(in vara, platea 10 lei/1 kg crap), multi pescari sportivi (in frunte cu neamtul Harry) vindeau pestele prins direct la cherhanaua lui Inka din Mila 23 ! acum s-a scumpit, se mananca peste...
Pai cred ca pe o adresa de mail de la Pro Tv ar fi suficient. Imaginile impreuna cu cateva randuri in care sa prezentati ce ati vazut. E pacat sa nu le mediatizam daca ele exista.Vladut Mateianu scrie:Are Florentin filmari......important este sa ajunga unde trebuie !