Partida pescuit decembrie

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

klaus

Partida pescuit decembrie

Mesaj de klaus »

Am zis ca as vrea sa incerc o partida in decembrie impreuna cu un amic, si sa folosesc boiliesuri cu aroma de capsuni, ice mix de la benzar (2 buc) si sa amestec cu ceva (alt mix normal). Asa dupa voi, ar merita sa incerc sau e doar o pierdere de vreme ? Find si un pescar incepator la crap, nu am mai prins partide de iarna si nu stiu foarte multe pentru acest anotimp, doar ce am mai urmarit pe la TV.

Lucian Manea
Puncte: 0

Re: Partida pescuit decembrie

Mesaj de Lucian Manea »

Poate niste detalii in plus nu ar strica. Ce balta ??? Caare e durata partidei?? etc ...
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

klaus

Mesaj de klaus »

Nu stiti balta...la iesire de pe autostrada trans, ma rog.
Durata partidei ar fi de aprox 10h, deci o partida scurta, in care nu ma astept la rezultate bune, asa decent. Mai mult m-ar interesa daca ar merita o astfel de partida pe timp de iarna.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

klaus scrie:Nu stiti balta...la iesire de pe autostrada trans, ma rog.
Durata partidei ar fi de aprox 10h, deci o partida scurta, in care nu ma astept la rezultate bune, asa decent. Mai mult m-ar interesa daca ar merita o astfel de partida pe timp de iarna.
La Gilau sau pana-n Campie pe dreapta?
Urban culture.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Adica daca merita ingheti 10 ore ca sa scapi de nevasta ??? :D :D
Da merita.

Eu unul nu stiu ce sa iti spun. Daca ai mai pescuit pe balta respectiva in cursul anului, ar trebui sa stii cam care este mersul. Incearca ceva solubil cu putere mare de atractie. Nu folosi multa nada din 2 motive : timpul mult prea scurt si vremea de afara.
Cauta gropi sau locuri cu apa mai adanca decat media baltii.

Raman la parerea ca nu ne-ai dat suficiente detalii. Dar pt a evada de acasa, e un motiv intemeiat. :D :D

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

miyagi scrie:
Retrag ce am spus. Asculta-l pe Miyagi ca iti spune el unde sa dai, ce si cum :))))

Bine Myiagi.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Am cam inghetat apa...

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

lucianman scrie:
miyagi scrie:
Retrag ce am spus. Asculta-l pe Miyagi ca iti spune el unde sa dai, ce si cum :))))

Bine Myiagi.
Nu prietene. Sint si eu interesat de baltile de pe dreapta autostrazii, cum vi dinspre Gilau catre Campia Turzii. Sper ca nu e o problema, asa ca baga. Te ascultam cu interes :D .
Urban culture.

klaus

Mesaj de klaus »

Da, 3 lacuri mai exact...frumos loc, insa si mai frumos daca ar fi peste. Capturi mici, intre 2-4 sau 5 kg. Puteti incerca si aici...dar nu chiar iarna, eventual veniti si voi la vara cand e frumos afara, ca pe frigu asta' nu stiu daca se prinde ceva aici, se prinde cam rau atunci cand e sezonu' dapai iarna. Sa vedem la anu', poate au in plan vre-o populare, si din cate am inteles au in plan sa deschida si pe timp de noapte. (e permis pescuitul pana ce se intuneca afara).

Eu totusi cred ca ma duc la o partida scurta sapt urmatoare, cam pe sambata duminica, ma duc vineri pana pe balta sa vad daca au mai fost ceva capturi in ultimul timp si cum sta treaba. Daca e interesat cineva, i las mesaj dupa cu ''noutatile'', just PM me.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

klaus scrie:Da, 3 lacuri mai exact...frumos loc, insa si mai frumos daca ar fi peste. Capturi mici, intre 2-4 sau 5 kg. Puteti incerca si aici...dar nu chiar iarna, eventual veniti si voi la vara cand e frumos afara, ca pe frigu asta' nu stiu daca se prinde ceva aici, se prinde cam rau atunci cand e sezonu' dapai iarna. Sa vedem la anu', poate au in plan vre-o populare, si din cate am inteles au in plan sa deschida si pe timp de noapte. (e permis pescuitul pana ce se intuneca afara).

Eu totusi cred ca ma duc la o partida scurta sapt urmatoare, cam pe sambata duminica, ma duc vineri pana pe balta sa vad daca au mai fost ceva capturi in ultimul timp si cum sta treaba. Daca e interesat cineva, i las mesaj dupa cu ''noutatile'', just PM me.
Multam de intelegere. Sunt Salajan si trec acasa vara si mai ma minunez un` sa merg cu fratele mai aproape de casa. Am vazut baltile alea de care nu stiam nimic. Probabil au rezultat si ele ca urmare a construirii autostrazii. Mai putin conteaza. Vroiam sa aflu daca are rost sa trec Meseshu` si sa ma cobor pana acolo.
Posteaza te rog dupa partida.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”