Asa e bine. Macar s-a facut ceva.Vladut Mateianu scrie:Am trimis. Am trimis si la garda de mediu.
Va tin la curent cu interesul acordat de autoritati si de protv.
Asteptam cu interes.
Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asa e bine. Macar s-a facut ceva.Vladut Mateianu scrie:Am trimis. Am trimis si la garda de mediu.
Va tin la curent cu interesul acordat de autoritati si de protv.
stai linistit ca si la vanatoare sunt sute sau mii de braconieri. cred ca pot sa-l numesc sport national ca-l intalnesti in toata tara. sunt mari probleme si in vanatoare. in vecini daca-ti sta caprioara langa drum si nu o bagi in seama la noi nu o vezi nici in padure si daca se intampla ..... parca ai vedea un ingermircea pancu scrie:Bine ca vanatoarea, este un sport mult mai scump si nu este practicat de multa lumea,altfel am ramane fara "vanat" .
danielcotoz scrie:stai linistit ca si la vanatoare sunt sute sau mii de braconieri. cred ca pot sa-l numesc sport national ca-l intalnesti in toata tara. sunt mari probleme si in vanatoare. in vecini daca-ti sta caprioara langa drum si nu o bagi in seama la noi nu o vezi nici in padure si daca se intampla ..... parca ai vedea un ingermircea pancu scrie:Bine ca vanatoarea, este un sport mult mai scump si nu este practicat de multa lumea,altfel am ramane fara "vanat" .
si astea doar din pricina mentalitatii noastre de autodistrugere si de nepasare. tot ce conteaza este ....... EU si burta mea
eu am citat doar insa ..... greasala de postare se pareDani D scrie: Wow, eu scrisesem propozitia aia dar vad ca a dat numele " Mircea Pancu".