Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pe asta cu „corectia” am mai auzito; cu ala de la Primarie este o noutatemiyagi scrie:Ce nu se pot fugarii si ei sau ceva?!
Pai cine ne opreste ca dupa ce le aplicam „pedeapsa” (despre care vorbeam cu myagi)Vladut Mateianu scrie:bine le-a facut fira-r ai dracului de braconieri ! trebuie sa ne facem dreptate singuri, legile din romania sunt in favoarea infractorilor !
Legea frate, care nu e interesata ca-ti fura tie din avutul privat ci e interesata de ce-ti faci tu dreptate cand ea ar trebui s-o faca! Ce nu esti multumit ca te invita sa vezi cum o face prezentandu-ti un pajar pe jumatate gol si te obliga sa-i vezi jumatatea plina?barbu scrie:Pai cine ne opreste ca dupa ce le aplicam „pedeapsa” (despre care vorbeam cu myagi)Vladut Mateianu scrie:bine le-a facut fira-r ai dracului de braconieri ! trebuie sa ne facem dreptate singuri, legile din romania sunt in favoarea infractorilor !sa-i dam si pe mana autoritatilor. Doar stii vorba aia: si ”prins” si ”asa” si....dat pe mana politiei
Ce te faci insa ca unii cica a-r practica niscai arte martiale....karate,kung-fu
Nu-i cunosc tata pe nici unul. Am vazut-o si eu pe un site, ca asa facem noi, ne informam si mi-am dat cu parerea. Chestia cu "fugaritu`" era pentru colegu mai devreme care cerea un ban pentru minebarbu scrie:barbu scrie:Pe asta cu „corectia” am mai auzito; cu ala de la Primarie este o noutatemiyagi scrie:Ce nu se pot fugarii si ei sau ceva?!
Bravos prietene, acum ai una inainte
Dar care primarie
![]()
Poate aia din Dobroiesti ca sa-l lase pe ala sa dea cu halaul dupa balos pentru ceaun