vand 4 hakuyo mtx 14

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

drevil71

Re: vand 4 hakuyo mtx 14

Mesaj de drevil71 »

APropo de mtx14. NU vreau sa fac raclama nici lui Dan nici la mtx. Eu le am din februarie cu inele de 40 si pot sa spun ca am dat ceva cu ele si abia acum spre sfarsit de sezon am inceput sa le simt si sa pot sa le incarc in aruncare si inca nu la capacitatea lor. Deci ori faci casting de iti paralizeaza mainile ori mai bine te orientezi spre ceva mai moale. Eu unu sunt foarte multumit de ele si le recomand tuturor celor care stiu sa arunce.
Succesul reprezintă abilitatea de a trece de la un eşec la altul fără sa îţi pierzi entuziasmul. Winston Churchill

mircead
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de mircead »

levi74 scrie:lansetele sunt ff bune, eu am 8 buc, dar sunt la fel ca FMJ-urile trebuie sa ai vina si sa stii ca sa poti incarca o astfel de lanseta la putere maxima, multi le cumpara ca pe masini, am bani i-mi iau BMW dar sunt varza ca sofer, asta fara suparare pt cine cumpara MTX-uri si apoi le vinde!! :wink: :wink: :wink:

Bun , am inteles , esti superpescar ( nu sti insa sa scri romaneste ), dar nu crezi ca ar trebui sa-ti ti parerile pentru tine ca sa nu-i strici omului topicul."Vina" ta este limba romana imi pare si nu forta care se scrie altfel ,intelesu-m-ai ?
Poate ca le vinde ca nu-i place cum arata FMJ-ul asta hakuyst sau are omul sansa sa-si cumpere ceva mai bun ,treaba lui ,in niciun caz nu-i treaba ta.
Deschide un topic pe tema cat de bun e MTX dar nu-i strica omului topicul.
Rog moderatorii sa nu mai permita astfel de interventii.
Scuze de off topic.
Fire intinse.
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

ciupac

Mesaj de ciupac »

de actualitate
Botoc Ciprian-Pescar de ocazie!!!

bradlly

Mesaj de bradlly »

Salut, ai PM
APS Bucuresti