toto `U`C scrie:Kyra scrie:care BANCHET toto sa iti traiasca uite de aci ZIUA VANATORULUI si CONGRESUL AGVPS MOCA locatia incredibil la domnu de la corbu (hoteluri chesti figuri) pe ei nu-i intereseaza PESCUITUL ci doar sa faca ei ceva GRANDIOS si degeaba dar lumea sa manjit dar cum este romanu eu imi VAD INTERESUL restu POATE SA MOARA atat timp cat mie imi merge bine TRIST dar ADEVARAT dupa ce ca TARA ASTA este vai de capul ei sau gandit UNII sa TERMINE si PESCUITUL TRIST DAR ADEVARATtoto `U`C scrie:Ai uitat sa mentionezi de banchetul vanatorilor de la sfarsitul campionatului mondial de pescuit la crap. Cam la modul asta au fost considerentele care au determinat AGVPS la o asemenea decizie.
SAKAL asta cum suna ????
Nu ma intereseaza ce fac aia de la AGVPS, singurul lucru ce ma intereseaza este sa nu se faca manevre la CN 2012 !!
Am incredere in Vladut !!am urmarit toate concursurile organizate de el si la niciuna nu nu sau facut manevre !sper ca va avea grija sa nu se faca nici la CN 2012 !!!!
Imi comvine si locatia,nu prea sa pescuit pe ea,deci sanse egale pentru toti din RO !fiecare lot se va antrena de la anul.
noi vrem sa facem cel putin 5 antrenamente pe Corbu !
cariere,sosea,trenuri,cacaturi,etc- astea se vor rezolva 100% .
CSP Arad va fi prezent !!
Dai bataie Vladut !!!!!!