Moderator: gor965
Voi propune acest lucru in cadrul comitetului de organizare, personal mi se pare o idee buna.Sakal scrie:Propun ca fiecare lot sa is aduca doi Arbitri vorbitori de Engleza,se pot inpartii in echipe cu alti arbitri,asa am scapat de grija smecheriilor !!Vladut Mateianu scrie: Din clipa in care se va da da startul oficial al pregatirilor, pescarii de crap cu experienta (si care cunosc cel putin o limba straina) care doresc sa arbitreze la acest CM vor fi rugati sa trimita scrisoare de intentie la mailul ce va fi anuntat intre timp.
Ce zici Vladut ?
Parca a mai rulat filmul asta si nu a fost unul cu happy-end. Vladut,Vladut Mateianu scrie:Voi propune acest lucru in cadrul comitetului de organizare, personal mi se pare o idee buna.Sakal scrie:Propun ca fiecare lot sa is aduca doi Arbitri vorbitori de Engleza,se pot inpartii in echipe cu alti arbitri,asa am scapat de grija smecheriilor !!Vladut Mateianu scrie: Din clipa in care se va da da startul oficial al pregatirilor, pescarii de crap cu experienta (si care cunosc cel putin o limba straina) care doresc sa arbitreze la acest CM vor fi rugati sa trimita scrisoare de intentie la mailul ce va fi anuntat intre timp.
Ce zici Vladut ?
Sionut scrie:
Parca a mai rulat filmul asta si nu a fost unul cu happy-end. Vladut,
de ce nu folosesti arbitrii care-ti arbitreaza concursurile tale ?
Nu-i mai lasa domn' Popescu ?
Cristi , Sionut este Silvestru Ionut de la APS...si legat de prima afirmatie, are dreptate ...cu mentiunea ca el se refera la CN ! In schimb, Sakalu in postul sau de mai sus, facea referirea legat de aducerea de arbitrii de la cluburi ptr. finala CM, unde nu se mai intrec cluburile ci natiunile ! E clar ca sunt lucruri diferite, insa la CN sa vii iar cu arbitri de la club sa-ti arbitreze alte cluburi, este o mare greseala tinand cont de "vanatoarea" (in loc de arbitraj), care s-a efectuat in 2010 !Cristi Matei scrie: tu fiind cine de vorbesti la adresa noastra?