Aici puteti posta comentarii care nu au legatura cu pescuitul crapului. Postarile la mishto, caterinca, fabulatiile si glumele nesarate se arhiveaza in ordine cronologica tot aici:))
Trebuie sa se mai nasca 3 Borcea si 4 Badea ca sa fie cat de cat echipa Dinamo.Dar pana se mai nasc astia,poate retrogradati. Steaua e cu adevarat o echipa.Dar pt voi cuvantul asta exista doar printre suporteri.Asa ca latrati degeaba.
Apropo,
voi cand o sa jucati fotbal?
v-a laut mintile "legionarul" ala de Gigi . Chiar credeti ca jucati fotbal ? Cu o echipa serioasa chiar erati asa de entuziasti ? Ce ziceti de Manchester United ? va aduceti aminte de englezii aia care v-au batut de v-au ascultat cu urechea - cum i-a fost greu voinicului ? ( Middlesborough )
Val,
noi am jucat asa cum am putut.Dar spre deosebire de voi,care avetzi voie doar pana la al 2-lea tur maxim.........mai bine lasa.Nu am zis ca o sa rupa Steaua pari in popou in europa anul asta,poate nici nu ne calificam in CL.Dar macar santem acolo,langa cei mari,SPERAM.Voi?Cat despre cioban,nu e el vre-un destept dar macar stie ce sa ceara cand da un ban,pe cand la voi nu stiu sefi care mai de care sa faca bani.Dar parca voi nu stitzi......
V-am rugat sa terminati discutiile despre fotbal pe acest forum, dar vad ca vorbesc singur. De aceea cred ca-r fi mai bine sa opresc aici acesta discutie, dar nu inainte de a va scrie un vechi proverb, valabil in cazul de fata :
"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia ! "
cu regret, incep sa-i cred pe cei ce spuneau ca portarul carlos nu prea vede... dao-n masa de treaba, si eu am fost portar (si am fost campioni scolari pe ctza) dar reactii intarziate ca ale lui carlos mai rar...