Se scrie pe conturi

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

claudiue
Puncte: 0

Re: Se scrie pe conturi

Mesaj de claudiue »

Dan M scrie:@claudiue,

claudiue 78.96.102.*** Joi Dec 01, 2011 9:48 am Parolă utilizator schimbată
» claudiue
Anonymous 78.96.102.*** Joi Dec 01, 2011 9:28 am Parolă utilizator schimbată
» claudiue

se pare ca in ultimul timp doar tu ti-ai schimbat parola de doua ori. nu vad cum ti-ar reseta cineva parola.

@Val,

Va rog sa imi spuneti despre ce mesaj este vorba, va arat exact ip-ul de unde s-a scris respectivul mesaj si verificam.
Am contul la voi de multi ani de zile cu aceeasi parola inca de la inrolare. Cum se face ca, la 3 minute dupa postarea unei singure propozitii, on topic, fara jigniri si fara nimic, doar am zis ca Belgradul este logistic peste Corbu, mi-a disparut postarea si am fost delogat.
Am incercat de 10 ori sa ma reloghez, mereu mesaj de parola eronata. Pai eu folosesc aceasta parola de cel putin 2 ori pe zi in fiecare zi ( de acasa + birou), cum sa o uit ???

A doua zi eu am solicitat resetarea parolei de 2 ori.

DE CE MI S-A STERS POSTAREA ???

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

nu, nu.
nu folosi pluralul pt ca nu am facut nimic in acest sens impreuna.
mai mult, eu nu am fost niciodata de acord cu tactica ta de pe forum, clone si postari modificate.
am avut discutii in acest sens, multe, cu martori chiar.

din pacate pt mine si fericire pt tine, multe din cacaturile pe care le-ai facut tu imi sunt mie atribuite acum.
asta e.
The One Team

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

claudiue scrie:
Dan M scrie:@claudiue,

claudiue 78.96.102.*** Joi Dec 01, 2011 9:48 am Parolă utilizator schimbată
» claudiue
Anonymous 78.96.102.*** Joi Dec 01, 2011 9:28 am Parolă utilizator schimbată
» claudiue

se pare ca in ultimul timp doar tu ti-ai schimbat parola de doua ori. nu vad cum ti-ar reseta cineva parola.

@Val,

Va rog sa imi spuneti despre ce mesaj este vorba, va arat exact ip-ul de unde s-a scris respectivul mesaj si verificam.
Am contul la voi de multi ani de zile cu aceeasi parola inca de la inrolare. Cum se face ca, la 3 minute dupa postarea unei singure propozitii, on topic, fara jigniri si fara nimic, doar am zis ca Belgradul este logistic peste Corbu, mi-a disparut postarea si am fost delogat.
Am incercat de 10 ori sa ma reloghez, mereu mesaj de parola eronata. Pai eu folosesc aceasta parola de cel putin 2 ori pe zi in fiecare zi ( de acasa + birou), cum sa o uit ???

A doua zi eu am solicitat resetarea parolei de 2 ori.

DE CE MI S-A STERS POSTAREA ???
iti garantez ca nu ti-a fost stearsa nicio postare, nu vad de ce ti s-ar sterge o astfel de postare. o poti posta din nou.

mesajele doar eu le sterg, sau daca le sterge un alt moderator pot vedea acest lucru, exista un log de moderator. ti-l pot arata, insa daca este asa cum zic eu, e ultima oara cand mai toleram acuzatii nefondate la adresa Crapmania.ro

legat de parola, e posibil sa fii bagat-o gresite de mai multe ori si ti se blocheaza contul la mai multe incercari eronate.

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

toto `U`C scrie:
claudiue scrie:Si nu numai.
Mie mi-a sters o postare in care spuneam ca locatia din Belgrad ,unde a avut loc CM-ul , a avut parte de o logistica mult superioara fata de locatia Corbu. Atat am scris si niciun cuvant in plus.
Mi-a sters postarea si mi-a resetat si parola astfel incat nu am mai reusit sa intri in aceeasi seara pe forum. Doar pt ca i-am contrazis afirmatia cum ca la Corbu va fi cum nu a mai fost pe nicaieri. Si m-am referit numai la Belgrad pt ca am fost pe acolo, poate si in alte tari au fost conditii si mai bune.

Poate sa imi stearga contul de tot din partea mea :lol: , dar daca asa se lucreaza cu sters si modificat postari , spune muuuuulte....si nu numai despre credibilitate.

Si mie mi au disparut niste postari :cry: :cry:
ce postari Toto? de asemenea am verificat in logul moderator si singurele postari care ti-au fost sterse au fost cele din topicul problema Jujak - Barbu care au disparut, pe motiv ca erau citate acolo cuvinte porcoase.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Presupuneam ca se fac sau s-au facut chestii de astea cu schimbari de mesaje , adaugari sau stergeri de mesaje , dupa un bun plac au cuiva . Dar cred ca meritam atita respect fata de acest Forum , dupa multi ani de scris aici - sub nume propriu , semnat . Nu am fost clona , nu am scris sub zeci de nume , am scris si ce a convenit si ce nu a convenit la un moment cuiva sau altcuiva .. E pacat ! Cu asta am pus punct oricarei polemici pe acest subiect . Va multumesc .

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

Val scrie:Presupuneam ca se fac sau s-au facut chestii de astea cu schimbari de mesaje , adaugari sau stergeri de mesaje , dupa un bun plac au cuiva . Dar cred ca meritam atita respect fata de acest Forum , dupa multi ani de scris aici - sub nume propriu , semnat . Nu am fost clona , nu am scris sub zeci de nume , am scris si ce a convenit si ce nu a convenit la un moment cuiva sau altcuiva .. E pacat ! Cu asta am pus punct oricarei polemici pe acest subiect . Va multumesc .
eu va rog sa imi aratati un mesaj concret care nu e postat de d-voastra, sa-i verific IP-ul si sa vedem daca este acelasi cu al d-voastra, sau daca nu e sa vedem al cui este.

Vreau sa clarificam acest subiect pt a nu fi loc de interpretari. Eu va asigur ca nimeni nu v-a modificat mesaje sau a scris in locul d-voastra. Cu exceptia cazului in care va mai stie si altcineva parola. ( parola nu o poate afla administratorul, doar o poate schimba. In sensul ca daca un administrator Crapmania.ro v-ar fi modificat parola, ar fi postat mesaje pe Crapmania.ro de pe contul d-voastra, apoi parola n-ar mai fi mers, nu v-ati mai fi putut loga).

va rog, haideti sa clarificam.

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Dan la topicul : Chestionar serios si la corbu gazda ...Poti verifica daca anumite postari au fost mutate in alte topicuri ????
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Vladut Mateianu scrie:
andrei vladeanu scrie:confuzie era si cand ii modificai lui centru postarile?

nu, faceam intentionat ca sa ne distram . pe vremea aia erai de acord. acum imi pare rau, nu merita atatea cacaturi doar ptr ca a observat inaintea mea ce caractere au 2 personaje din jurul meu...... dupa 6 luni am realizat cata dreptate avea... :oops:

un mare bravo(sincer)
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Dan M scrie:
Val scrie:Presupuneam ca se fac sau s-au facut chestii de astea cu schimbari de mesaje , adaugari sau stergeri de mesaje , dupa un bun plac au cuiva . Dar cred ca meritam atita respect fata de acest Forum , dupa multi ani de scris aici - sub nume propriu , semnat . Nu am fost clona , nu am scris sub zeci de nume , am scris si ce a convenit si ce nu a convenit la un moment cuiva sau altcuiva .. E pacat ! Cu asta am pus punct oricarei polemici pe acest subiect . Va multumesc .
eu va rog sa imi aratati un mesaj concret care nu e postat de d-voastra, sa-i verific IP-ul si sa vedem daca este acelasi cu al d-voastra, sau daca nu e sa vedem al cui este.

Vreau sa clarificam acest subiect pt a nu fi loc de interpretari. Eu va asigur ca nimeni nu v-a modificat mesaje sau a scris in locul d-voastra. Cu exceptia cazului in care va mai stie si altcineva parola. ( parola nu o poate afla administratorul, doar o poate schimba. In sensul ca daca un administrator Crapmania.ro v-ar fi modificat parola, ar fi postat mesaje pe Crapmania.ro de pe contul d-voastra, apoi parola n-ar mai fi mers, nu v-ati mai fi putut loga).

va rog, haideti sa clarificam.
probabil vorbeste despre urmatoare postare.....:
Val
Subiectul mesajului: Re: AG a APCR - 26.11.2011Scris: Mie Noi 30, 2011 8:31 pm

Domnul Stanila ceva de comunicat la lume ?????
A trecut ceva vreme si pe apcr.eu nu vad nimic..... Ti-au iesit banii - asta e subiectul asteptat de toti ....

si tot probabil si a dat seama ca e scris chiar de el...
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Iar te bagi in vorba turcule ????

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”