Domn" presedinte cum e cu AG-ul?
de ce nu s-a mai tinut luna asta?
umbla vorba prin targ, ca nu v-a lasat MTS-ul sa-l tineti,
ca se suprapunea cu Ziua Nationala si bulversa lumea.
incurcau oamenii locul de depunere al coroanelor

Moderator: gor965
Scopul AG este modificarea statutului, aprobarea Calendarului competițional, etc. ANST nu te poate obliga să nu ții AG. Ea poate participa la AG printr-un delegat.Dan Badarcea scrie:nu omorati topicul lui Genes
Aveti grija,ca daca nu actionati pentru respectarea Art. 37 din Legea 69/2000,Popescu Stefan scrie:Scopul AG este modificarea statutului, aprobarea Calendarului competițional, etc. ANST nu te poate obliga să nu ții AG. Ea poate participa la AG printr-un delegat.Dan Badarcea scrie:nu omorati topicul lui Genes
Popescu Stefan scrie: A solicitat AGVPSR autorizația ANST? Mă îndoiesc.
Cât privește diagramele tale, mă umflă râsul. Un CM se organizează în baza unui Regulament, nu pe baza diagramelor tale. El este public, pe web site-ul FIPS-Ed.
Dacă cineva își închipuie că federația va sta cu mâinile în sân, se înșală.
Cristi Y scrie:@ Popescu Stefan
D-nule Popescu aveti un tupeu dezarmant sa intrati in discutii ( chiar contradictorii) cu oameni care au rezultate reale si experienta multa in ceea ce inseamna o competitie de pescuit , ma refer aici in primul rand la Vladut Mateianu care in momentul asta este cel mai implicat in fenomenul organizatoric . Le are el pe ale lui ( toti avem unele defecte ) dar in ceea ce inseamna o organizare de concurs sunteti undeva departe departe . Eu personal sunt convins ca un campionat organizat de Vladut Mateianu ( chiar daca ne cam inpungem![]()
) va fi foarte corect din toate punctele de vedere
Cristi Y,
Nu te cunosc, nu mă cunoști. E un lucru care se poate rezolva. În ceea ce privește organizarea CM, nu intră în discuție cine este persoana care organizează, ci cine este îndreptățit să-l organizeze. Eu ți-am arătat ce scrie legea. Asta nu înseamnă tupeu. Iar dacă această federație a fost înființată în condițiile legi, eu ca președinte al ei nu fac altceva decât să-i apăr drepturile pe care legea i le conferă. Ce este neclar? Poate mă lămurești tu. VM a zis chiar el cu gura lui că este un fel de alergător, nu organizator. Voluntar, adică. Păi dacă este voluntar, sunt o groază de asociații de voluntariat. Organizarea unei competiții oficiale este atributul federației. Și nu îl vom ceda nimănui.
p.s. dom' Popescu , pescuitul se face pe malul apei nu la bara in instanta sau pe net !![]()
As incerca eu sa va lamuresc, dar din tot ce am vazut pana acum ca ati postat imi pareti un om cu idei putine, dar foarte bine fixatePopescu Stefan scrie:În ceea ce privește organizarea CM, nu intră în discuție cine este persoana care organizează, ci cine este îndreptățit să-l organizeze. Eu ți-am arătat ce scrie legea. Asta nu înseamnă tupeu. Iar dacă această federație a fost înființată în condițiile legi, eu ca președinte al ei nu fac altceva decât să-i apăr drepturile pe care legea i le conferă. Ce este neclar? Poate mă lămurești tu.
Domnule Andreescu,George Andreescu scrie:As incerca eu sa va lamuresc, dar din tot ce am vazut pana acum ca ati postat imi pareti un om cu idei putine, dar foarte bine fixatePopescu Stefan scrie:În ceea ce privește organizarea CM, nu intră în discuție cine este persoana care organizează, ci cine este îndreptățit să-l organizeze. Eu ți-am arătat ce scrie legea. Asta nu înseamnă tupeu. Iar dacă această federație a fost înființată în condițiile legi, eu ca președinte al ei nu fac altceva decât să-i apăr drepturile pe care legea i le conferă. Ce este neclar? Poate mă lămurești tu., deci, greu de lamurit.
AGVPS este sigur infiintata tot legal si din pacate pentru dvs. este si membra FIPS, organizatorul oficial al CM. Dvs. impreuna cu federatia pe care o pastoriti nu aveti nicio legatura cu aceste miscari, oricate legi ati invoca si oricate postari a la Corneliu Vadim Tudor faceti pe aici. Si anul trecut ne-ati amenintat la fel si ati ramas cu buza umflata, iar mai rau, n-ati reusit sa obtineti nici macar CIS-ul. Ce va face sa credeti ca anul aceste veti reusi ceva, domnule Popescu, mai ales ca nimeni nu va ia in seama, iar hotararile in legatura cu organizarea CN si CM se iau in lipsa dvs. Zau, sunteti patetic si ce-i mai rau este ca nu va dati seama. Bateti apa in piua pe aici de vre-o doi ani si nu realizati nimic concret in afara de dusmania pescarilor. N-as vrea sa va jignesc, dar nu sunteti mare manager asa cum vreti sa pareti, ci doar un mic trepadus care nu-si gaseste locul pe nicaieri si oboseste lumea cu ineptii si amenintari desarte.
Cristi Y scrie:@ popescu
comportamentul tau penibil are simptomatologie de maladie obsesiv-compulsiva din care face parte si fixatia procesomanica . profiti de instabilitatea creata in acest fenomen si sustinut de niste oportunisti fara coloana vertebrala care probabil stau pe langa tine in virtutea promisiunilor de functii inalte in sistemul bolnav pe care i-l concepi te zbati sa pui mana pe conducerea unui domeniu in care nu esti nimic
i-ti repet , pescuitul se face pe marginea apei nu in fata tastaturii , in tribunale sau lingand pe la usile demnitarilor iar tu te bati cu oameni care au mii de ore pe balta in competitii si zeci de trofee la concursuri interne si internationale
te rog sa-mi raspunzi la o intrebare CE TE FACE SA-TI DORESTI SA CONDUCI DESTINELE PESCUITULUI DE COMPETITIE DIN ROMANIA ?