Suporteri U Craiova au fost 20000 in deplasare pe 23

Asa ca mai usor cu ordinele astea comuniste Steaua si dinamo

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ok. Nush de Craiova, eu ma refeream la meciurile cu Man. United si Lazio.toto `U`C scrie:Bine ca are stoia stadion...cre' ca e ala de la buzau..sau de la urziceni..cat despre fani singurii care au umplut fostu' 23 noi am fost..
Suporteri U Craiova au fost 20000 in deplasare pe 23![]()
![]()
imi aduc aminte mergeam printre blocurile din bucuresti si ne arunca lumea flori de la balcoane
![]()
![]()
Asa ca mai usor cu ordinele astea comuniste Steaua si dinamo![]()
Albert scrie:Ok. Nush de Craiova, eu ma refeream la meciurile cu Man. United si Lazio.toto `U`C scrie:Bine ca are stoia stadion...cre' ca e ala de la buzau..sau de la urziceni..cat despre fani singurii care au umplut fostu' 23 noi am fost..
![]()
imi aduc aminte mergeam printre blocurile din bucuresti si ne arunca lumea flori de la balcoane
![]()
![]()
Nu inteleg la ce "ordine comnuiste" te referi da-s curios printre ce blocuri ati mers
Pai si eu am fost pe stadion la meciul cu Man. United. Asta nu inseamna ca am venit sa ii vad pe catelusi.Albert scrie:Ok. Nush de Craiova, eu ma refeream la meciurile cu Man. United si Lazio.toto `U`C scrie:Bine ca are stoia stadion...cre' ca e ala de la buzau..sau de la urziceni..cat despre fani singurii care au umplut fostu' 23 noi am fost..
![]()
![]()
![]()
Nu inteleg la ce "ordine comnuiste" te referi da-s curios printre ce blocuri ati mers
Nebunii frumosi ai Bucurestiului, dar Paharul de pepsi cat e?GClaudiu scrie:Deci asa ramane, bagati capu` la loc sub perna, ca nu aveti ce subiect de discutie cu noi ...
Eu, sunt mandru de DINAMO, e o echipa nebuna, care da emotii si ne face sa plangem de tristete sau de fericire ... Pe langa aia ai vostrii, care va scoteau in Universitate sa vedeti bucurestiu si erati asa ferciti cand il vedeati pe JJ pe masina,moartea pasiunii.
Ai dreptate,si eu imi aduc aminte,va arunca flori cu tot cu ghivecetoto `U`C scrie:Bine ca are stoia stadion...cre' ca e ala de la buzau..sau de la urziceni..cat despre fani singurii care au umplut fostu' 23 noi am fost..
![]()
![]()
![]()
GClaudiu scrie:Eu nu ma duc la meci pentru PCH, eu tin cu Dinamo nu cu PCH ...
Ma doare-n basca de pepsiul lor...
" ase ca, videti-va voi di oili voastri si lasati catai in paci ! "
Lucian Camion,usor cu pianul ca te lovesti la bratara.lucianman scrie:Va dati seama ce mare echipa e dINAMO daca si Nila (Costea) le-a dat gol in 20 de minute![]()
![]()
![]()
![]()
1. Nu au stadion.