MIAUUUU,MIAUUUU,MIAUUUU

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: MIAUUUU,MIAUUUU,MIAUUUU

Mesaj de Albert »

lucianman scrie: Pai si eu am fost pe stadion la meciul cu Man. United. Asta nu inseamna ca am venit sa ii vad pe catelusi.

Si ca mine sunt multi. Voi abia strangeti o peluza. Si aia cu promotie Orange (2 bilete la pret de 1 pt un sms). :D :D
Dap. Au fost multi ca tine dar mai multi au fost acolo pentru Dinamo. Cauta pe youtube imagini de la meciurile alea. Cum se aud cantecele galeriei n-o sa se auda veci in ghencea..chiar daca-i plina doar de stelisti. Bine, s-ar putea ca templu' fotbalului(lol) sa devina complex rezidential da' nah...asta-i alta poveste.
In fine, succes in UEFA, poate mergeti in primavara si prinde si Dinamo, peste cativa ani, grupele CL..pe punctele voastre :)

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Am "zbierat" pentru Dinamo cam cat voi la un loc pentru steaua (voi "baietii" care scoateti capu` acum la iveala).
Am si eu asemenea creaturi la liceu, ii vezi acu` cu fulare cu steaua, pana acum nici nu stiam daca tin cu vreo echipa :oops: ...

Cand jeleam ca am luat bataie de la Lazio (dupa ce am facut 135minute de exceptie) , cand am plans de fericire cand i-am batut pe cei de la Benfica sau cand am plans cand ni s-a furat egalu` cu OM (pentru ca Romania si Dinamo erau necunoscuti in Europa) atunci cand Chihaia facuse liniste pe Velodrom (sau cum ii zice).
Aveti de invatat de la "ultrasi / pepsicari " aia, care fac mereu spectacol pe unde se duc. (Search on YT)

Cand a dat Banel gol pe bernanbeu, spargeati seminte in fata tv-ului, cand v-am stins "lumina" de Paste, va ciocneati ouale intre voi, cand Rapdiul v-a dat 5-1, nu mai se auzea glas de meltean in ghencea, cand va batut Ceahlaul Piatra Neamt si multe altele ...

60% din stelisti, tin cu steaua doar ca GG Becali e patron si ca toti taranii o iubesc si asta e un "curent" .
Aveti mult pana o sa ajungeti sa fiti aplaudati de suporterii adversi, asa cum este cea a Rapidului, Timisoarei si a lu` Dinamo ... aveti mult de recuperat, ani lumina...

Va urez succes in Europa League, sper sa nu dati de HTA mai departe, ca o sa-si schimbe aia numele in HAPOEL TEL AVIV 05 :!:

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Dedicatie de la Finu din MIAMI,pentru Nasu,fara numar,fara numar,fara numar... :lol: :lol: :lol:
http://video.search.yahoo.com/video/pla ... =11aqjk0vi
Ovidius Constanta

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

GClaudiu scrie:Am "zbierat" pentru Dinamo cam cat voi la un loc pentru steaua (voi "baietii" care scoateti capu` acum la iveala).
Am si eu asemenea creaturi la liceu, ii vezi acu` cu fulare cu steaua, pana acum nici nu stiam daca tin cu vreo echipa :oops: ...

Cand jeleam ca am luat bataie de la Lazio (dupa ce am facut 135minute de exceptie) , cand am plans de fericire cand i-am batut pe cei de la Benfica sau cand am plans cand ni s-a furat egalu` cu OM (pentru ca Romania si Dinamo erau necunoscuti in Europa) atunci cand Chihaia facuse liniste pe Velodrom (sau cum ii zice).
Aveti de invatat de la "ultrasi / pepsicari " aia, care fac mereu spectacol pe unde se duc. (Search on YT)

Cand a dat Banel gol pe bernanbeu, spargeati seminte in fata tv-ului, cand v-am stins "lumina" de Paste, va ciocneati ouale intre voi, cand Rapdiul v-a dat 5-1, nu mai se auzea glas de meltean in ghencea, cand va batut Ceahlaul Piatra Neamt si multe altele ...

60% din stelisti, tin cu steaua doar ca GG Becali e patron si ca toti taranii o iubesc si asta e un "curent" .
Aveti mult pana o sa ajungeti sa fiti aplaudati de suporterii adversi, asa cum este cea a Rapidului, Timisoarei si a lu` Dinamo ... aveti mult de recuperat, ani lumina...

Va urez succes in Europa League, sper sa nu dati de HTA mai departe, ca o sa-si schimbe aia numele in HAPOEL TEL AVIV 05 :!:
1. Tu ai habar ce inseamna ultras? Hai, te rog, spune-mi ce inseamna pentru tine. La voi in peluza aia sunt 2 oameni mari si lati care se au "bine" acum, ii sti?
2. Ai idee meciul in care v-am inaugurat nocturna? Ce-ai insirat tu sunt doar meciuri recente(pentru ca doar pe ele le-ai vazut).
3. Nu ma mai leg de termenul "meltean", oricum ti se simte frustrarea....dar totusi, meciul s-a jucat in giulesti :lol:
4. ~600 de oameni v-au dominat sonor un stadion intreg luni. Cum ne-am auzit din tribuna/fotoliul in care stateai?
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Domnule Stefan, eu n-am fost la meci pentru ca "baietii cu mentalitate" au facut boicot.
N-am de unde sa stiu multe meciuri, sunt nascut in '93.

Imi place ca sunteti ironic, nu conteaza, cand Rapidul va batut, dece n-ati facut un topic "cra cra cra", totusi ..
In plus, Dinamo este blocata de Fratii Becali, ei manuiesc tot pe acolo, asa ca n-are rost sa scriu romane pentru dumneavoastra...

Asa este, Benfica 2006, Everton 2005, Marseille 2005, Lazio 2007, Manchester 2004 ..

Si in afara de dubla cu Lazio, unde am cedat fizic si pshic dupa penalty-ul facut de <pepene> in rest nu ne-am facut de rusine...

Pe unde au plecat jucatorii vostri?

Stancu - Galatasaray, acum joaca prin bazar..cica

Mai sunt altii?

Ai nostrii?

Marica - Shaktior
Mutu - Inter
Zicu - Inter
Mitea - Ajax
Torje - Udinese
Tamas - Galatasaray

etc...

Nu sunt frustrat, doar ca ma enerveaza cand scoateti capu` toti dupa o victorie si sa recunoastem, ca nici una n-a jucat nimic, cel putin C.Munteanu nu mi-a placut deloc, Alexe la fel ...

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

Haha, mi-ai facut ziua prin "baietii cu mentalitate" :lol:, dar tot nu mi-ai spus cine-s mai "marii" de la voi, eram curios daca sti.
PS: La voi niciodata n-a tinut un protest prea mult, asa ca.... :roll:
PS2: Vorbeste-mi la persoana a doua, te rog. Nu sunt deloc batran.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Ok, cum vrei, respect oamenii care vorbesc frumos..

Eliass,Uefa, Barba si mai sunt vre 2-3, care stau mereu pe "meterze"

@ Nu-i cunosc, ii stiu doar din vedere.

Nu ma intereseaza, stiu ca sunt baietii care iubesc Dinamo la randul lor.

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

GClaudiu scrie:Ok, cum vrei, respect oamenii care vorbesc frumos..

Eliass,Uefa, Barba si mai sunt vre 2-3, care stau mereu pe "meterze"

@ Nu-i cunosc, ii stiu doar din vedere.

Nu ma intereseaza, stiu ca sunt baietii care iubesc Dinamo la randul lor.
Elias si Barba era raspunsul, hai ca te-ai descurcat. Din pacate, in ultimul timp au iubit mai mult banii, nu clubul. :wink:

Claudiu Garlea
pescar de competitie

E, vezi? D-asta nu ma interseaza si am inceput sa evit si stadionul...

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”