mulineta crap

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

adrwus

Mesaj de adrwus »

Eu le am de un an si am tras de ele si pe dunare ( stau pe malul dunarii ) si pe balta .
Am avut inainte helicoane, da astea mi s-au parut mai usoare si s-au dovedit a fi si bune

Marinarul
Puncte: 0

Mulinete

Mesaj de Marinarul »

@ luka

Sincer am Helicoanele de aproape 3 ani dar nu stiu daca am pescuit de 25 de ori in timpul asta cu ele si inca nu mi-am bagat ochiul in ele , nu le-am desfacut .
Nu sunt chiar un profesionist in ale crapului , poate nici nu mi-am propus , dar pana acum nu pot sa spun ca am remarcat vreun defect la mulinetele astea . E drept ca cel mai mare animal cu care mi-a fost dat sa ma confrunt pana acum , nu a depasit 8 kg , deci poate nu e relevanta parerea mea daca se vizeaza capturi seculare de peste 15 - 18 kg . Totusi ma indoiesc ca vor incepe sa caraie si sa trozneasca din balamale daca dau peste unul mai rotund si cu mustatile mai groase .

Au si un pret bun , de noi au fost cca 100 EUR per buc si avand in vedere ca tre' sa iei 4 buc , diferenta de pret (fata de unele mai de top) automat o inmultesti cu 4 si atunci pretul de 150 - 170 EUR nu mai e asa de apropiat (mic) , intelegi .
Ideea e ca nu am motive pana acum sa imi schimb cele 4 Helicoane (as avea totusi unul , au cam 800 gr , ceea ce nu e putin) .
Toate bune !

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Daca se mai ia cineva de gagica lui Tica si de supermasina lui...fac cinste, ca-mi place si mie :lol: :lol: :lol: Hai sa va-ntreb ceva...stiti cum face ceasul lui Tica :?:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:Daca se mai ia cineva de gagica lui Tica si de supermasina lui...fac cinste, ca-mi place si mie :lol: :lol: :lol: Hai sa va-ntreb ceva...stiti cum face ceasul lui Tica :?:

La fel ca bomboanele pe care le mananca...Tic-Tac :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

:lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Marinarul

BANAX HELICON 5600 - TAMBUR LONG CAST DE VANZARE ?!?

Mesaj de Marinarul »

Am tot auzit aici de TAMBURI LONG CAST ptr HELICOANE 5600 de care am eu (la mulinete ma refer) .

As vrea sa stiu de unde pot sa achizitionez si eu asemenea tamburi de exceptie ptr Helicoanele mele ? E treaba serioasa sau e vreo scorneala sau vreo confuzie ?

Multumesc !

Limax

Mesaj de Limax »

Din cate stiu eu dotarea standard la Helicon 5600 este cu tamburi longcast.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

luka

Mesaj de luka »

Domnilor!Helicon 5600 este o mulineta de nivel mediu.cine vrea calitate si fiabilitate se indreapta spre Shimano sau Daiwa si cu asta cred ca am lamurit problema;calitatea se plateste iar bazaconiile spuse de unii pe acest topic nu-si au locul aici(cum ca BBLC costa de fapt 30e restul fiind taxe ).Ca sa faci o comparatzie intre mai multe firme de mulinete trebuie sa dai cu ele si apoi sa-tzi spui o parere,nu sa citesti reclamele si sa-tzi formezi parerea despre mulineta x sau y.Cu respect Razvan Dobrescu
SI maine este o zi

freecarp

Mesaj de freecarp »

luka scrie:Domnilor!Helicon 5600 este o mulineta de nivel mediu.cine vrea calitate si fiabilitate se indreapta spre Shimano sau Daiwa si cu asta cred ca am lamurit problema;calitatea se plateste iar bazaconiile spuse de unii pe acest topic nu-si au locul aici(cum ca BBLC costa de fapt 30e restul fiind taxe ).Ca sa faci o comparatzie intre mai multe firme de mulinete trebuie sa dai cu ele si apoi sa-tzi spui o parere,nu sa citesti reclamele si sa-tzi formezi parerea despre mulineta x sau y.Cu respect Razvan Dobrescu
asta e si parerea mea!
eu am LC-urile de vreo 5-6 ani si nu pot sa reclam nimic la ele!
desigur ca platesti si pentru nume ceva, dar astea sant acum de atatia ani testate si rastestate! si la crap si la somn.
problema e ca: ai nevoie de log cast neaparat?? eu am avut un timp aero gte
si nu am avut probleme cu ele! doar nu pescuiest in fiecare zi la 300m distanta!
numai bine Dan

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@marinarul
Daca nu la Senzor, atunci unde ?
Si ca sa poti sa studiezi exact problema cu mulinetele iti punem la dispozitie toata gama de mulinete cu bait -runner prezenta pe piata, ca sa-ti faci o parere ! Si ma refer aici la :
Banax Helicon model nou 2006
Sert Freeraider
Tika Abyss
Shimano Big Bait Runner
Daiwa Grand Wave
Daiwa Infinity
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns