Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
...e necesara la muuultishimanobig scrie:viorel dulamita scrie:...sirba cu...valizashimanobig scrie:...Noi am tacut si am jucat....![]()
...
Sampania sa traiasca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...trebuie sa sti ce si pe cine sa aduci(vezi in "curtea voastra")lucianman scrie:... Borcea nu mai vrea sa investeasca in "transferuri".
Noi avem scouteri buni.viorel dulamita scrie:...trebuie sa sti ce si pe cine sa aduci(vezi in "curtea voastra")lucianman scrie:... Borcea nu mai vrea sa investeasca in "transferuri"., sau sa fol la maxim potentialul echipei(de arbitrii)
...
Ai dreptate Albert asta este nu mai existam, mergem inainte... Dar daca este sa vb de suporteri vb de U Craiova si dupa de alti.Albert scrie:@Toto daca tot vorbim istorie mai bine discutam de Ripensia Timişoara ..si aia au castigat titluri si acum nu mai exista...cam ca si Craiova.
@gabicrap ce vrei sa spui? E asa nasol sa dai bilete gratis in scoli sau sa-ti inviti angajatii la meci?
gabicarp scrie:deja Borcea s-a intors - pe ascuns , altfel nu-mi dau seama cu s-a dat golul ala aseara in cupa cand este o premiera faptul ca o lovitura libera s-a batut din pase si nicidecum cum se bate in toata lumea asta unde se joaca fotbal , adica mingea trebuie sa stea nemiscata . probabil a vrut borcea sa le ridice moralul jucatorilor cu niste sampanie pentru arbitru, ca doar vine si craciunul si anul nou si trebuie pus pe masa una alta .