SHIMANO CATANA 4000 FB

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: SHIMANO CATANA 4000 FB

Mesaj de Albert »

Bai mucosule.
Tu vii si vinzi castraveti gradinarului? Se vorbeste frumos cu tine si tu te-apuci sa dai flegme?Poate iti cumparam eu gioarsle sa le fac cadou...tocmai pentru ca stiu care-i treaba cu angrenajele si mulinetele, in general.
Pune poze si gata. O poza cu catana aia smechera pe care scrie made in japan.Esti in stare?
Daca da, poate totusi ti le cumpar doar sa ti le dau de cap pana inveti sa vorbesti frumos..nesimtitule.

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

Albert scrie:Bai mucosule.
Tu vii si vinzi castraveti gradinarului? Se vorbeste frumos cu tine si tu te-apuci sa dai flegme?Poate iti cumparam eu gioarsle sa le fac cadou...tocmai pentru ca stiu care-i treaba cu angrenajele si mulinetele, in general.
Pune poze si gata. O poza cu catana aia smechera pe care scrie made in japan.Esti in stare?
Daca da, poate totusi ti le cumpar doar sa ti le dau de cap pana inveti sa vorbesti frumos..nesimtitule.
bai mosneagule, nu fii ciolo daca esti mai matur vb si tu frumos si nu te mai interesa de ce vand eu si cu cat ca nu ti-am cerut sfatu si atunci o sa-ti scriu frumos ca la fetite,daca esti jingas si te superi asa usor. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

vandute multumesc de gazduire.

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

`sunt pt ca tamburul de rezerva e tot din aluminiu nu din plastic ca si al tau .....de angrenajele de interior nu-ti mai explic, ca ai mintea odihnita si cine stie ce tehnica abordez la cata mancarime ai in c................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ce simpatic esti...
Pune pozele alea odata sa ma conving ce si cum.
Ce zici,le-ai vandut? Asa, peste noapte?
Moi sa fie... :lol:

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

Ha,ha.... :lol:
Baga pozele! :wink: :twisted:
Exista 2 variante! Ori ai Catana FB ca toata lmea si minti ori ai alt model de la Shimano si atunci nu e vorba despre Catana FB!
Daca nu ai poze,da-mi un link! :wink: Chiar ma intereseaza subiectul ca vreau sa mai imi cumpar inca doua mulinete mai usoare si m-am gandit la Catana.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”