THL scrie:
Daca dadeai macar un click pe link-ul pus in pagina aflai tot ce te interesa despre partida respectiva, dar vad ca e mai usor sa vorbesti aiurea si sa faci reclama la forumul pvtv. Felicitari!
Incet cu pianul pe scari, domnu' producator(lol).
Scuze de confuzie: pvtv si emisiunea ta. Click am dat, povestea era nescrisa,(mai era una cu Gabi si ceva teni-promovata pe topicul tau- in aceiasi situatie)...si sunt sigur ca stii ca pozele de pe forumul vostru pot fi vazute doar daca esti membru. Cam astea-s cateva din motivele pentru care nu ma dau pe site-ul vostru.N-o sa dezvolt subiectul, e site-ul tau sigur ai oameni pe care-i platesti sa ti-l..optimizeze(lol).
Albert scrie:Pai asta ar fi trebuit sa spuneti voi.Sau vrei sa ma risc eu sa-ti spun cum cred c-ati prins?
Tu scrii:Abia astept sa dezvalui tuturor secretul partidei de azi si de miercuri, atoatestiutorule!
N-ai perceput ironia/doleanta..deh ,orgoliul.Daca citeai tu tot ce-am scris intelegeai ca "promovarea" pe care ti-o faci cu balta si emisiunea asta e facuta hotic. Nush cate topicuri in nush cate sectiuni toate cu acelasi text. Si te miri ca nu scrie lumea.
Daca scria Vladut textele astea in topicul tau nu ziceam nimic...dar asa..In fine, nu dezvolt nici subiectul asta, sigur ai oameni pe care-i platesti sa te promoveze on-line(lol).
Fire intinse...si nu mai sari de popou in sus: anumite critici/observatii sunt facute cu buna intentie.