Crapi de decembrie la Pleasa - jud.Prahova

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
THL
Puncte: 0

Re: Crapi de decembrie la Pleasa - jud.Prahova

Mesaj de THL »

Albert scrie:Scuze de confuzie: pvtv si emisiunea ta. Click am dat, povestea era nescrisa,(mai era una cu Gabi si ceva teni-promovata pe topicul tau- in aceiasi situatie)
Nu era scrisa? Esti plin de umor involuntar! :lol:
PS - In contextul de mai sus, exprimarea corecta este: "aceeasi situatie"!
Albert scrie:Daca citeai tu tot ce-am scris intelegeai ca "promovarea" pe care ti-o faci cu balta si emisiunea asta e facuta hotic. Nush cate topicuri in nush cate sectiuni toate cu acelasi text. Si te miri ca nu scrie lumea.
Exista un singur topic in acest forum in care este promovata emisiunea mea, dar pesemne ca daca ai probleme cu limba romana, nici cu matematica nu te descurci prea bine!

Daca oamenii pe care ii platesc eu au facut ca tu sa nu te inscrii pe forumul mincinosii.ro inseamna ca isi merita toti banii :lol:

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

THL scrie:
Albert scrie:Scuze de confuzie: pvtv si emisiunea ta. Click am dat, povestea era nescrisa,(mai era una cu Gabi si ceva teni-promovata pe topicul tau- in aceiasi situatie)
Nu era scrisa? Esti plin de umor involuntar! :lol:
PS - In contextul de mai sus, exprimarea corecta este: "aceeasi situatie"!
Albert scrie:Daca citeai tu tot ce-am scris intelegeai ca "promovarea" pe care ti-o faci cu balta si emisiunea asta e facuta hotic. Nush cate topicuri in nush cate sectiuni toate cu acelasi text. Si te miri ca nu scrie lumea.
Exista un singur topic in acest forum in care este promovata emisiunea mea, dar pesemne ca daca ai probleme cu limba romana, nici cu matematica nu te descurci prea bine!

Daca oamenii pe care ii platesc eu au facut ca tu sa nu te inscrii pe forumul mincinosii.ro inseamna ca isi merita toti banii :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

THL

Mesaj de THL »

Emisia din 11 decembrie 2011 o gasiti pe site. Sumar:

Pescuit de finete cu Radu Dascalescu la lacul Pleasa - partea 1

http://mincinosii.ro/index.php?option=c ... mbrie-2011
Pescuit 7 decembrie.jpg
Pescuit 7 decembrie.jpg (162.15 KiB) Vizualizat de 1227 ori

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

...doooomnuu' producator(lol) vaz ca tot nu percepi ironiile. Iti desenez: faci reclama la niste povesti-povestioare si apoi, cand userul da click pe link, primeste clasica, deja, eroare de pe site-ul 'mitale: pagina inexistenta.
Sa continuam sa deseneam: ia cauta 'mneata cate topicuri exista pe forumul asta cu minuanata balta Pleasca?Si in cate din ele exista link catre site-ul emisiunii 'mitale?
Probabil vrei ca site-ul, emisiunea si forumul tau sa fie acesate/vazute doar de prietenii si de vecinii de la bloc.Prietenii tai si vecinii tai,normal. Avand in vedere ca Antena 2 e din ce in ce mai greu de gasit in grila(analogic, digital..u know) s-ar putea sa te muti doar pe on-line si atunci oamenii pe care-i platesti(lol) s-ar putea sa planga dupa un click si-o vizita pe pagina si/sau forum.Bine , si acum tanjesti dupa useri/click-uri da' nah, ipocrizia-i mare si la-nedemana pe cand dialogul...
In fine, consultanta-i scumpa :)
Continua sa cotizezi unde si cum vrei. Poate se respecta regulamentul site-ului si te destrabalezi doar pe acel "singur topic in acest forum in care este promovata emisiunea" ta.
Fire intinse.

THL

Mesaj de THL »

Albert scrie:vaz... mitale... minuanata...Pleasca... acesate... la-nedemana
Ai reusit sa treci de clasa a 2-a? Doare chiar asa de tare pe cat lasi sa se vada?

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

cate hectare are balta?am inteles ca este asemanatoare cu Floarea Ppopestiului?

THL

Mesaj de THL »

Madalin007 scrie:cate hectare are balta?am inteles ca este asemanatoare cu Floarea Ppopestiului?
Nici pe departe! Acum sunt 3 bazine - 8,4 h, 6 h, 4,5 h, se vor sparge digurile in primavara si va rezulta un singur bazin in jur de 20 h cu adancimi intre 1,5 m - 3 m.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

THL scrie:
Madalin007 scrie:cate hectare are balta?am inteles ca este asemanatoare cu Floarea Ppopestiului?
Nici pe departe! Acum sunt 3 bazine - 8,4 h, 6 h, 4,5 h, se vor sparge digurile in primavara si va rezulta un singur bazin in jur de 20 h cu adancimi intre 1,5 m - 3 m.
Merci Teo,in viitorul apropiat rezulta o pista de concurs :wink:

THL

Mesaj de THL »

Madalin007 scrie:Merci Teo,in viitorul apropiat rezulta o pista de concurs :wink:
Exact asta se doreste!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

THL scrie:
Albert scrie:vaz... mitale... minuanata...Pleasca... acesate... la-nedemana
Ai reusit sa treci de clasa a 2-a? Doare chiar asa de tare pe cat lasi sa se vada?
Mdeah, scuze, scriam de pe telefon.Ma bucur ca te pricepi la buchiseala :) La indolenta si jigniri nu te intrece nimeni.Ceva constructiv ai de comentat/comunicat?
P.S. Cat a fost audienta ultimei emisiuni? La TV, pe site zici ca nu te intereseaza :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”