Jocul pe care il are o mulineta nu depinde de cat de tare strangi surubul manivelei ci de ce angrenaje are inauntru si cat de bine lucrata este.In general mai toate mulinetele au mici jocuri.Daca este uns bine acel surub nu cred ca are cum sa isi faca o uzura asa de mare incat sa dauneze,bineinteles ca nu trabuie strans la maxim.Eu cred ca se poate rupe o manivela foarte usor deoarece in general la mulinete piesele sunt facute din aliaje care se rup foarte usor,atentie nu se indoaie,efectiv se rup si cu siguranta nu trebuie decat un moment de neatentie si putina forta pentru a rupe o manivela fie ea de orice mulineta.Majoritatea pescarilor desfac surubul acela la mulinete si nu am auzit pe nici unu pana acum sa zica ca s-a stricat filetu sau orice altceva,cu cat manivela este mai slabita are mai multa lejeritate si nu va avea de suferit.
Eu inainte de a pune mulinetele in huse scot manivela de tot si o pun intr-un compartiment separat,asa zic eu ca este cel mai sigur,vezi genul de huse Shimano Tribal care au loc special pentru manivela mulinetei,nu cred sa le fii facut ei fara rost.Acuma tu alegi ce e mai bine pt tine