M-am saturat sa mergem sa sustinem ceva pe la Forurile superioare cu insigne si diplome , ca niste nepunticiosi ! Imi placea proiectul Sarulesti si Romania gazda a CM 2012 - si am luat din proprie intiativa din casa doua cadouri reprezentative prin valoarea artistica ... Nimeni nu mi-a cerut chestia asta ... am facut-o pentru ca stiu cum stau lucrurile cind te prezinti cu mana in popou si cum suntem priviti pe afara ca tara ... Era o joaca sa luam CM ....si trebuia diplomatic argumentata .
S-au dat si s-a luat CM pentru Romania . In alta parte nu la Sarulesti ... Ok ...macar sa iasa . Pina la urma importanta era ROMANIA .
Nu mai speculati si nu mai faceti grija de altii ...ca nu e cazul . CM se va tine in Romania .. chiar daca cineva si-a facut treaba partial si s-au protejat financiar cind au ales . Asa e regula - unii dau si altii profita .... Dar nu imi pare rau . Imi mai pun la CV inca o realizare . Ramine un gust amar din partea unora ....de fapt remember de la momentul cind mi-am dat demisia din functie ..
Cu asta am pus capat discutiei . Exista protocol diplomatic legal , deci nu mai speculati ..... ca una , ca alta , nu aveti ce comenta .. Se cheama lobby si se practica pentru orice problema de interes national , cf cutumelor diplomatiei internationale . Suma este mai mica decit regula internationala , deci este perfect legal .
Sper ca v-am raspuns si cu asta si le fel de mult sper sa ma lasati in linistea mea ...

Nea Victore - ti-am raspuns ???