Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladut Mateianu scrie:Maine voi fi prezent pe balta...chiar daca se anunta ploaie....![]()
Fara nadiri premergatoare, fara plantat, doar cu 4 lansete (telescopice !) si ceva special de carlig.....
Voi reveni cu poze !
Stii cum sa folosesti un telefon? Si sa scrii in acelasi timp? Asta da realizare! Felicitari, nu pari atat de inteligent!Albert scrie:Mdeah, scuze, scriam de pe telefon.
Ti-ai luat rame din crescatoria federatiei?Vladut Mateianu scrie:Maine voi fi prezent pe balta...chiar daca se anunta ploaie....![]()
Fara nadiri premergatoare, fara plantat, doar cu 4 lansete (telescopice !) si ceva special de carlig.....
Voi reveni cu poze !
Mda. N-am cu cine. Mersic de confirmare.THL scrie: Stii cum sa folosesti un telefon? Si sa scrii in acelasi timp? Asta da realizare! Felicitari, nu pari atat de inteligent!
Atat de multe cuvinte si doar o greseala? Incredibil! Am impresia ca ti-ai angajat meditatori. Bravo!Albert scrie:Mda. N-am cu cine. Mersic de confirmare.
Ai impresia ca toti "s-ajung" ca tine?THL scrie: Atat de multe cuvinte si doar o greseala? Incredibil! Am impresia ca ti-ai angajat meditatori. Bravo!
Vezi ca imediat te cearta Albert ca faci reclama, ai grija.Vladut Mateianu scrie:Ma scuzati ca va deranjez, dar as vrea sa va anunt ca tocmai m-am intors de la Pleasa (balta 3, cea deschisa pescuitului catre toata lumea-50 lei/zi) si am prins circa 50 de ciortani ( 4 pescari, 6 ore)....
Super partida, voi reveni cu poze...