Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Florin Pata scrie:Destul de ciudat ! Un meci de nivel "curtea scolii" pentru orice tara civilizata,creeaza asemenea "pasiuni"?
Cred ca in ultimii 5 ani toate meciurile "importante" s-au terminat :
- in interesul clanului "federatie/impresari/patroni"
- in directia majorarii cotei de vanzare pentru anumiti jucatori
- pentru a linisti anumite galerii care afisau mesaje obscene catre patronii cluburilor
- pentru readucerea "suporterilor"(= banilor) pe stadioane
De asemenea ,notiunea de suporter sportiv implica bun simt,echilibru emotional, inteligenta,decenta,acceptarea realitatii si nu fanatism extrem !
Florin Pata scrie:Destul de ciudat ! Un meci de nivel "curtea scolii" pentru orice tara civilizata,creeaza asemenea "pasiuni"?
Cred ca in ultimii 5 ani toate meciurile "importante" s-au terminat :
1 in interesul clanului "federatie/impresari/patroni"
2 in directia majorarii cotei de vanzare pentru anumiti jucatori
3 pentru a linisti anumite galerii care afisau mesaje obscene catre patronii cluburilor
4 pentru readucerea "suporterilor"(= banilor) pe stadioane
5[/b ]De asemenea ,notiunea de suporter sportiv implica bun simt,echilibru emotional, inteligenta,decenta,acceptarea realitatii si nu fanatism extrem !
Dan Badarcea scrie:Ai dreptate,si eu imi aduc aminte,va arunca flori cu tot cu ghivecetoto `U`C scrie:Bine ca are stoia stadion...cre' ca e ala de la buzau..sau de la urziceni..cat despre fani singurii care au umplut fostu' 23 noi am fost..
Suporteri U Craiova au fost 20000 in deplasare pe 23![]()
![]()
imi aduc aminte mergeam printre blocurile din bucuresti si ne arunca lumea flori de la balcoane
![]()
![]()
Asa ca mai usor cu ordinele astea comuniste Steaua si dinamo![]()
![]()