Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Ai perfecta dreptate!patrik scrie:salut....
aicea depinde si de lacul si aroma care vrei sa o folosesti pe anotimpul respectiv...acuma sbs a facut record mondial cu 1415 kg pe peste prins intr-un concurs
...
si produsele dynamite sunt foarte bune.e de ajuns sa ne gandim numa cine au fabricato si ne dam seama daca sunt bune.toate produsele sunt sub licenta pescarilor de crapi foarte renumiti....
Am editat link-urile sa fie functionale.patrik scrie:salut....
aicea depinde si de lacul si aroma care vrei sa o folosesti pe anotimpul respectiv...acuma sbs a facut record mondial cu 1415 kg pe peste prins intr-un concurs cu ceva produs nou "flumino" in curand o sa fie pe piata.
prima parete
a II-a parte
ii in ungureste acuma imi pare rau daca nu o sa intelegi.
eu am folosit m1 de la sbs si am fost multumit de el dar nu foarte tare.poate nu l-am folosit unde si cand trebuia.
NU FAC RECLAMA!!!
si produsele dynamite sunt foarte bune.e de ajuns sa ne gandim numa cine au fabricato si ne dam seama daca sunt bune.toate produsele sunt sub licenta pescarilor de crapi foarte renumiti....
fir intins!!!
original este numai unul ! restul povesti romanesti copiate...VladTepes scrie:daca nu ma insel si SBSu ii de 2 feluri unguresc si englezesc