dinamyte baits vs SBS

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

razvism
Puncte: 0

dinamyte baits vs SBS

Mesaj de razvism »

Buna as dori sa aflu care marca de boiles este mai buna.Din cate stiu amanodua sunt foarte buna dar nu am reusit sa fac o comparatie.As dori sa imi spuneti cam ce folositi si care ar fi mai bune.

Multumesc anticipat!
Respecta si vei fi respectat!

patrik

Re: dinamyte baits vs SBS

Mesaj de patrik »

salut....
aicea depinde si de lacul si aroma care vrei sa o folosesti pe anotimpul respectiv...acuma sbs a facut record mondial cu 1415 kg pe peste prins intr-un concurs cu ceva produs nou "flumino" in curand o sa fie pe piata.
http://www.sbsbojli.hu/videok/irasok-vi ... i-–-1-resz
prima parete
http://www.sbsbojli.hu/videok/irasok-vi ... i-–-2-resz
a II-a parte. ii in ungureste acuma imi pare rau daca nu o sa intelegi.
eu am folosit m1 de la sbs si am fost multumit de el dar nu foarte tare.poate nu l-am folosit unde si cand trebuia.
NU FAC RECLAMA!!!
si produsele dynamite sunt foarte bune.e de ajuns sa ne gandim numa cine au fabricato si ne dam seama daca sunt bune.toate produsele sunt sub licenta pescarilor de crapi foarte renumiti....

fir intins!!!

andronic cristian

Mesaj de andronic cristian »

patrik scrie:salut....
aicea depinde si de lacul si aroma care vrei sa o folosesti pe anotimpul respectiv...acuma sbs a facut record mondial cu 1415 kg pe peste prins intr-un concurs
...
si produsele dynamite sunt foarte bune.e de ajuns sa ne gandim numa cine au fabricato si ne dam seama daca sunt bune.toate produsele sunt sub licenta pescarilor de crapi foarte renumiti....
Ai perfecta dreptate!
Eu stiu un lac pe care Dynamite face legea.
Campion National 2010
Vicecampion National 2013

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

patrik scrie:salut....
aicea depinde si de lacul si aroma care vrei sa o folosesti pe anotimpul respectiv...acuma sbs a facut record mondial cu 1415 kg pe peste prins intr-un concurs cu ceva produs nou "flumino" in curand o sa fie pe piata.

prima parete

a II-a parte

ii in ungureste acuma imi pare rau daca nu o sa intelegi.
eu am folosit m1 de la sbs si am fost multumit de el dar nu foarte tare.poate nu l-am folosit unde si cand trebuia.
NU FAC RECLAMA!!!

fir intins!!!
Am editat link-urile sa fie functionale.
Nu stiu ungureste da' din ce vad eu e un fel de neon/verzeala, etc...nimic nou sub soare :lol:

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

si eu sunt de aceeasi parere ca depinde la balta si de pofta pestilor. in ungaria m1 a avut un mare succes cel putin asta stiu de la altii eu insa am avut succes mai mare cu sorce de la dynamite insa stiu sigur ca la aceea balta source face legea (am prins cu aceasta aroma de multe ori in anotimpuri diferite).
depinde si de stilul de pescuit si ce tip de peste este vizat (mare-mic) si depinde de tine. am un priten pescar care este super fan peach&mango (rar foloseste alta nada decat asta) si are rezultate (eu nu am avut) si alt prieten care e fan m1 si a castigat concursuri cu aceasta nada (anu trecut la tancabesti in primavara a luat locul 1 cu sbs m1).
acu depinde si de tine si de peste, deci tot in ceata suntem :lol: reteta sigura 100% nu exista
asta e doar parerea mea

razvism

Mesaj de razvism »

alte pareri ?????

VladTepes

Mesaj de VladTepes »

daca nu ma insel si SBSu ii de 2 feluri unguresc si englezesc :)

razvism

Mesaj de razvism »

Sincer nu stiam chestia asta chiar sunt curios daca e asa cum zici tu,

nicuB

Mesaj de nicuB »

cu SBS am pescuit prea putin, nu pot emite o parere. in schimb cu dynamite pescuiesc de doi ani si pot spune ca sunt foarte prinzatoare. am folosit cu succes si peletele de la dynamite. boliesurile cu care am avut randament sunt: The Source, Mussel & Oyster, Squid & Octupus, S O and black pepper. am mai incercat si altele, dar cu astea am avut rezultate bune. pot spune ca The Source merg pe orice balta, dar nu am prins cu ele peste mai mare de sase kile. cu Squid & Octupus, am prins in special peste mare, au aroma mai puternica decat S&O and Black P, parerea mea. boilesurile de carlig, de obicei, le-am aditivat.

marius mihaila

Mesaj de marius mihaila »

VladTepes scrie:daca nu ma insel si SBSu ii de 2 feluri unguresc si englezesc :)
original este numai unul ! restul povesti romanesti copiate...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”