Va dati seama ce probleme are personajul? Si cand te gandesti ce simplu ar fi: dusuri reci, camashutze cu maneci extra-long, odihna prelungita, Diazepam...Albert scrie:De ce doar eu? De fapt , de ce tocmai eu?Doooomnu' producator are derogare?

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Va dati seama ce probleme are personajul? Si cand te gandesti ce simplu ar fi: dusuri reci, camashutze cu maneci extra-long, odihna prelungita, Diazepam...Albert scrie:De ce doar eu? De fapt , de ce tocmai eu?Doooomnu' producator are derogare?
Iar vorbesti din proprie experienta? Mai bine abtine-te; dupa cum bine se vede tratamentul nu da rezultate.THL scrie: Va dati seama ce probleme are personajul? Si cand te gandesti ce simplu ar fi: dusuri reci, camashutze cu maneci extra-long, odihna prelungita, Diazepam...
"Cine zice ala este!" E bine, sa nu uiti sa-ti faci ghiozdanelul dimineatza, ca temele nu ai cum, deoarece nu te ajuta neuronul... Nu-l obosi, iti trebuie ca sa te descurci la olitzaAlbert scrie:Iar vorbesti din proprie experienta? Mai bine abtine-te; dupa cum bine se vede tratamentul nu da rezultate.
Nu esti primul pe care-l "vad" ca-s da cu tesla-n...cap.Ti-as spune eu cum sa te tratezi da' mi-e ca nu-ti permiti...doooomnu' producator.
In mod normal lacul nu este deschis acum pescuitului, dar daca vrei sa te duci da-mi un mesaj pe privat si rezolv eu problema.cristian marcel scrie:A mai pescuit cineva la pleasa. Sau a inghetat lacul.Parca as mai face o iesirre la pecuit anul acesta
Deja esti plictisitor. Nush de ce ti-ai parasit litiera si te scapi aici.Ia-ti jucariile si muta-te unde ti-e locul.THL scrie:.........
multumesc pt intelegere. este un topic dedicat unei balti.Albert scrie:Deja esti plictisitor. Nush de ce ti-ai parasit litiera si te scapi aici.Ia-ti jucariile si muta-te unde ti-e locul.THL scrie:.........
@Cristi Matei. Nu mi-ai raspuns la intrebari.Sa-ti fac munca mai usoara ma retrag.
In fine, am scapat de anelida!Albert scrie:ma retrag