lowa scrie:Umbrela este noua, deci nu am poze.
Acolo unde s-a vazut ca pretul ei este de 440, nu exista pe stoc!
Multumesc
mama mia esti pus la punct cu stocul de la marele peste si vrei sa vinzi ceva foarte scump doar pentru ca ei nu au pe stoc. prietene tin sa te informez ca peste 2 saptamani vine comanda de la nash si este si aceasta umbrela mica,proasta si fara rost...... nici umbrela nici cort , nici nimic.. nici umrar , nici nimiccccc , fara overwrap, la 440 lei. nu vreau sa o cumpar , doar ca ma deranjeaza oameni ca tine care cer pe degeaba aiurea in tramvai. te sfatuiesc as taci !
Imi pare rau sa constat ca mai exista persoane cu o asa crasa lipsa de activitate zilnica, incat intra pe unele site-uri si desi nu sunt interesate de anuntul din titlul postat, intra pe acestea si fac comentarii fara temei vis-a-vis de anunturile altora. Umbrela despre care vorbim a fost achizitionata la pretul de 500 ron, pretul ei real. Odata cu perioada rece, conform reducerilor, aceasta a ajuns intr-adevar in prezent la pretul 440 ron insa produsul, "culmea..." nu se afla pe stoc. Faptul ca colegul nostru sustine ca vine peste doua saptamani nu cred ca este relevant, cum nu este relevant nici aspectul legat de reducere, avand in vedere ca vorbim de un produs la fel de nou ca cel din magazin, produs care este prezentat in anunt cu un pret mai mic, chiar si de cel cu reducera magazinului. Avand in vedere ca sustii faptul ca nu te intereseaza si ca este un produs atat de prost si totusi ai intrat pe anuntul '"Vand Umbrela Oval Plus - Nash"", nu poti fi decat o persoana amatoare de chilipiruri, un frustrat, care intra pe acest site de cateva ori bune pe zi, in scopul de a cumpara anumite produse la preturi de nimic. Sincer, nu am pretentia sa fii o persoana cu un statut care sa-ti permita sa ai anumite principii si sa poti cumpara aceste produse dintr-un magazin iar acest site sa-l folosesti pentru a vinde anumite produse care nu-ti mai trebuiesc sau despre care ai costatat dupa cumparare ca nu ti se potrivesc. Am totusi un singur mesaj sa-ti transmit cu speranta ca nu te vei supara si nu-mi vei spune din nou sa tac:
LA MUNCAAAAAAA, NU LA INTINS MANA...............!
Crede-ma ca asta te va ajuta mai mult si-ti va ocupa si timpul pierdut pe aici. In plus poate iti vei putea permite candva sa-ti achizitionezi unele produse direct din magazin, sa beneficiezi eventual si de garantia aferenta. Totodata, asta iti va oferii si luxul de a nu te mai simti ”deranjat”, asa cum precizezi in referire la anuntul meu.
Din pacate, ce-a de-a doua persoana s-a incarcat cu virgula curajul colegului nostru "deranjat" si i-a dat acestuia dreptate ce-i drept,intr-un mod timid. Nu am ce sa-ti transmit, decat ca nu este vina niciunuia dintre noi ca nu suntem din acelasi oras si ca nu vreau sa pacalesc pe nimeni. In plus eu pe acest site doar vand anumite produse care nu-mi mai trebuiesc si nu ma folosesc de site pentru a cumpara ceva la mana a doua si de regula, produsul pe care-l vand, il predau personal cumparatorului pentru ca acesta sa fie linistit si multumit, asa ca in principiu, nu-l fac pachet sa-l trimit in alta localitate.
In speranta ca am fost suficient de decent, multumesc operatorilor pentru gazduire si imi cer scuze totusi ca a trebuit sa ripostez, chiar si unui neica nimeni care probabil, nu stie sa-si puna nevasta si prietenii la punct(daca o avea), decat pe un ton destul de violent si amenintator, dupa parerea mea, respectiv: "te sfatuiesc sa taci!". Poate un operator ne spune daca este permisa o asemenea atitudine aici. Sper ca intelege toata lumea, inclusiv cei care ma cunosc ca, chiar nu aveam cum sa tac.