Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

adrianeftimie scrie:Buna seara, asa cum v-am obisnuit deja, la fiecare sfarsit de an, scot la vanzare echipamentul cumulat in anul in curs. Ma intereseaza sa vand repede si tot, deci, preturi foarte bune ca de obicei. Sa incepem:
1 X Cort Nash Extreme MK3 2man + winterskin + groundsheet = 2000 RON
2 X Pat Nash Indulgence Mark 4 + huse de transport Fox = 1450 RON
1 X Pat Trakker 6 Leg Bedchair + husa de transport Fox = 250 RON
2 X Scaun Nash Big Daddy + huse de transport Fox = 650 RON
1 X Scaun Fox Warrior Recliner + husa de transport Fox = 200 RON
1 X Umbrela Nash Umbrela Peg 1 + 4 picheti de ancorare Fox = 250 RON
4 X Senzori ATT (all blue) + statie + suport statie = 1800 RON
4 X Swingere / Hangere Solar Carbon Quiver loc, personalizati cu prindere fir inox + corp inox = 350 RON
1 X Cantar Reuben Heaton 4000 DR + trepied original = 350 RON
1 X Rod Pod Solar Euro Worldwide = 650 RON
2 X Buzzbari Solar 4 lansete Pozi Loc = 250 RON
1 X Saltea receptie Nash Monster Carp Cradle = 200 RON
4 X mulinete Shimano Ultegra XSA Ci4 10000 (a costat 350 EUR/buc) + huse = 800 EUR
1 X Remorca Stema, fac pret foarte bun, este inca in garantie !
+ multe altlele, foarte multe, dar nu am timp acum sa insir totul, cine vine sa cumpere, o sa poata vedea si restul, genti, cobre, saci, lanterne, etc, etc. Fac preturi foarte bune, foarte foarte bune.
NON-STOP pot fi contactat la 0724 212 473 ! vreau sa vand totul astazi sau cel tarziu maine !
detalii doar la telefon, nu intru pe forum sa raspund la mesaje !
PS: tot echipamentul este cumparat in iulie 2011, iar cine a mai cumparat de la mine si cine ma cunoaste, stie cat timp am eu de iesit la pescuit...echipamentul este ca si nou !
1 X Pat Trakker 6 Leg Bedchair + husa de transport Fox = 250 RONdiccosmin scrie:salut, am vorbit la telefon, daca nu vinzi patul il cumpar eu.
ai dreptatevioril scrie:am vorbit la tel cu adi si intalnirea a avut loc la orele 22 in fata la stadionul dinamo . cred ca s-au vandut toate .
Vladut Mateianu scrie:Sa-ti faca statuie magazinele care iti vand produsele Adi, tu le iei la preturi mari si le vinzi la preturi mici ca noi !Apoi iar iti cumperi....