porumbul artificial...........

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
mihasca_doru

porumbul artificial...........

Mesaj de mihasca_doru »

zilele trecute m-am contrazis cu un prieten in ceea ce priveste pozitia carligului cand folosim plutitor,pop-up sau porumb artificial,inrebarea mea este: pozitia carligului pt CRAP este ridicat in tija sau culcat pe substrat in timp ce momeala sta in pozitie snow-man,eu stiu ca pt ten e ok pozitia in tija,dar pt crap nu!poate gresesc.nu zic ca in pozitia asta nu se prinde crap,dar parerea mea este ca la crap carligul nu trebuie sa stea ridicat,este doar parerea mea nu inseamna ca este si buna!astept parerile voastre!!!!!!!!!!!!!!
Pescarul contează mai mult pe lăcomia peştelui, decât pe propria-i inteligenţă

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: porumbul artificial...........

Mesaj de Vladut Mateianu »

Interesanta discutie !

La celebra balta Tibrinu, am observat ca montura care lucra cel mai bine era cea cu carligul pozitionat orizontal, pe substrat doar porumbul plutind ! La monturi cu carligul in tija nu am avut prezentari, ceea ce m-a facut sa renunt la acestea.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: porumbul artificial...........

Mesaj de popescu59 »

Nu exista varianta exacta depinde cel mai mult de balta si crapul pe care il are in ea , merge in ambele pozitii dar nu pe aceeasi balta sau se poate si pe aceeasi balta dar intr-o pozitie prinzi cten iar in cealalta prins crap.
ASA ca trebuie testat pe balta 2 lansete intrun mod si 2 lansete in modul celalalt. Si vei descoperi varianta cistigatoare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”