Am inteles ca setarile nu pot fi facute decat atunci cand este urcat pe server daca il urcam de o alta adresa de ex www.sait.ro cand il mutam pe www.meetcarp.ro toate satarile trebuiau facute inca o data...plus ca sunt multe module care se implementeaza multe dintre ele nu sunt cumparate din USA pt ca atunci saitul ar fi costat o avere sunt cumparate din alte tari iar fiecare modul atunci cand este urcat mai da si eroristefanmuraru scrie:Stiti ce nu inteleg eu? Am vazut ca ati facut ceva reclama la site, aveati ceva vizitatori, exista si o baza de date cu produse - de ce nu lasati site-ul vechi online. Motoarele de cautare apreciua asta si ati fi avansat in cautari. Acum toata munca depusa (si banii) au fost de pomana, cand o sa ii dati drumu iar, motoarele de cautare or sa il considere un site nou.Meet Carp Company scrie:Mai dureaza !!!!

Cand am facut vechiu sait habar nu aveam ce inseamna un sait ...cu atat mai mult un sait special de vanzari... cu siguranta va fi un pas inainte.
Nu ne grabim cu saitul, ne am grabit cu multe si nu mai dorim sa facem lucrurile in graba.